Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

anula_wn 17:38, 04 sty 2012

ja też nie noszę , bo mój to gigant ciężki i nieporęczny! a mam taki mały (do pracy, na budowy itd.) ale słabe foty wychodzą.... Muszę Gosię (Kaisog1) podpytać czym ona fotografuje, bo ma mały a b.dobre fotki robi !
Bogdzia 17:48, 04 sty 2012

Podpytaj ale ja juz się nastawiam na aparat w komórce. One już mają naprawdę dobre aparaty.na pewno wystarczające dla potrzeb internetu gdzie daje się zdjecia o małych wymiarach.
Syla 17:57, 04 sty 2012

Ja mam telefon komórkowy Nokia N8 i ma wmontowany aparat 12MP i nagrywa filmy w HD - jest wszystko w jednym. Wszystkie zdjęcia ogrodowe do chwili obecnej robiłam z telefonu. Ma do tego funkcje obrabiania zdjęć.....
Bogdzia 18:14, 04 sty 2012

O właśnie to jest to o czym mówie ,osobny aparat staje się juz niepotrzebny. Sylwii zdjęcia przeciez piekne. Tyle tylko że trzeba się będzie znów poduczyc obsługi czegoś nowego, ale moze i ten problem da sie jakoś przeskoczyc w miarę szybko. Sylwia, dawno kupowałas tą komórkę?
Syla 18:21, 04 sty 2012

Bogdzia napisał(a)
O właśnie to jest to o czym mówie ,osobny aparat staje się juz niepotrzebny. Sylwii zdjęcia przeciez piekne. Tyle tylko że trzeba się będzie znów poduczyc obsługi czegoś nowego, ale moze i ten problem da sie jakoś przeskoczyc w miarę szybko. Sylwia, dawno kupowałas tą komórkę?

W maju zeszłego roku . Teraz wiem , że wyszedł nowy model Nokia N9 pewnie z czymś ulepszonym lub dodatkowym. To jest telefon dotykowy ale jak ja sobie z jego obsługą poradziłam to Ty na pewno dasz radę. Nokia ma prosty system obsługowy, nie powinno być problemu, zapewniam. Ale żebyś była pewna to można podejść do operatora jakiejkolwiek sieci i sobie na żywo zobaczyć i podotykać
Bogdzia 18:29, 04 sty 2012

No ja na wnuczce i synu polegam w kwestii nauki ,ale ich mam rzadko to muszę często książkami i innymi źródłami sie podpierac a ten jezyk techniczny w moim wieku to dośc trudno ugryźc ale dużo sama sie uczę bo oni są rzadko a i wtedy nie mogę ich do nauki zagonic.Dobrze że całe zycie miałam pociąg do przedmiotów ścisłych. Na pewno sie nauczę to tylko kwestia czasu.
Sylwia- dzięki za informację.
Pszczelarnia 18:51, 04 sty 2012

Ale jak będziecie wiedziały coś o aparatach lekkich dajcie znać na forum (jest wątek), bo ja coś nie mogę się do komórki przekonać jako do aparatu. A będę czegoś potrzebowała przed sezonem spotkań i wyjazdów .

Bogdziu, u Ciebie zawsze aktualności w wątku są.
Bogdzia 19:00, 04 sty 2012

Ewciu a dlaczego nie chcesz aparatu w komórce? Taki zawsze miałabyś przy sobie a jakośc zdjęc komórek najnowszych jest lepsza od niejednego starszego aparatu nawet bym zaryzykowała ze i od nowych niektórych też. Przemyśl wszystko jeszcze raz , popytaj, myśle że zmienisz zdanie, to nie są juz absolutnie te aparaty co kiedyś kiedy prawie nic nie było widac. Zresztą wejdz do Sylwii i zobacz ona tu pisze że wszystkie jej zdjęcia robiła komórką a ma bardzo ładne jedne z najlepszych na forum.
jotka 19:07, 04 sty 2012

A poza tym do aparatu można zapomnieć zabrać kartę (jak mi się to kilkakrotnie zdażyło) a komórka "wsiegda gatowa"
Pszczelarnia 19:12, 04 sty 2012

Ale nie wejdzie na komórkę 500 zdjęć?