Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Mala_Mi 16:26, 14 lut 2012

Bogdzia napisał(a)

Pierwszego dnia była głodna ale następne mogła sobie odlecieć ,wpadłaś jej w oko .Piękny okaz i ta przygoda Bogdziu

Tak Marto,piękny ptak i piękna przygoda. To były taki trzy zaczarowane dni niestety bez obiadów, ale nawet o tym nie myślelismy.

Zgadzam siez Irenką.....za krótko żyjemy i za mało wiemy... nie wierze w moce nadprzyrodzone, UFO i inne takie bzdety..... natomiast wszystko co żyje musi mieć jakieś odczucia/uczucia....a tego do końca nie wie nikt
U mnie też bez obiadu....... pojechałam po karmę dla ptaków, bo się skończyła...zamówiłam i jeszcze nie przyszła... i po zakupy bo wczoraj zapomniałam pieniedzy, wiec w lodóce widac tylko półki jak w mięsym w czasach PRL.
Patrzę a tu taki karmink jak mamy, tylko 2,5 raz większy.... prawdziwa restauracja
Telefon do M co robić..... kupuj.... tak się uświniłam tym karminikiem tachajac go w częściach do małego auta i upychając, bo drań nie chciał wleźć.... że wstyd mi było jechać już do sklepu....
Dla wyższych celów można poświęcić obiad...

Za to restauracja...... ho, ho ,ho
Bogdzia 16:39, 14 lut 2012

Twój M musi miec z Tobą wesołe życie, cokolwiek robisz - zawsze jakieś przygody.No to dziś walentynki bez obiadu, trochę nie bardzo jesli chodzi o Twojego M, ale z tego co o nim piszesz pewnie z radości z tego restauracyjnego karmnika nawet nie zauważy ze nie było obiadu. Moj też przez trzy dni tego nie zauważył, tak był zauroczony kanią. Ale ja zauważę na pewno jeśli jutro nie wstawisz zdjecia tego luksusowego prezentu walentynkowego dla ptaków.
Milka 16:49, 14 lut 2012

asc napisał(a)

Pierwszego dnia była głodna ale następne mogła sobie odlecieć ,wpadłaś jej w oko .Piękny okaz i ta przygoda Bogdziu

Tak Marto,piękny ptak i piękna przygoda. To były taki trzy zaczarowane dni niestety bez obiadów, ale nawet o tym nie myślelismy.

Zgadzam siez Irenką.....za krótko żyjemy i za mało wiemy... nie wierze w moce nadprzyrodzone, UFO i inne takie bzdety..... natomiast wszystko co żyje musi mieć jakieś odczucia/uczucia....a tego do końca nie wie nikt
U mnie też bez obiadu....... pojechałam po karmę dla ptaków, bo się skończyła...zamówiłam i jeszcze nie przyszła... i po zakupy bo wczoraj zapomniałam pieniedzy, wiec w lodóce widac tylko półki jak w mięsym w czasach PRL.
Patrzę a tu taki karmink jak mamy, tylko 2,5 raz większy.... prawdziwa restauracja
Telefon do M co robić..... kupuj.... tak się uświniłam tym karminikiem tachajac go w częściach do małego auta i upychając, bo drań nie chciał wleźć.... że wstyd mi było jechać już do sklepu....
Dla wyższych celów można poświęcić obiad...

Za to restauracja...... ho, ho ,ho

to ptaszki zabezpieczone, gorzej jak ty siły stracisz bez posiłków
Milka 16:51, 14 lut 2012

Bogdzia napisał(a)
Myśle Irenko ze masz całkowitą rację.

jak to miło, że ktoś się ze mną zgadza
andziulka 16:51, 14 lut 2012

Bogdzia, trochę pospacerowałam po Twoim ogrodzie. Normalnie zawrót głowy. Wspaniały ogród, cudowne zdjęcia i Twoje historie Kiedy mój taki będzie?
andziulka 16:53, 14 lut 2012

Dużo miłości na cały rok !!!

Mala_Mi 16:56, 14 lut 2012

Po pierwsze mam trochę zapsów odłożonych na czarną godzinę (oczywiście na sobie hi, hi, hi).....a M już mnie wołał by pokazać jak pieknie się prezentuje nowy karminik. Juz a późno na foty.... z tego wszystkiego zapomniałam kupić jabłek dla kosow ....i M pogonił do naszego wiejskiego sklepku (fajny wynalazek taki sklepik pod bokiem).
M pocieszy się zupą chmielową
Bogdzia 16:59, 14 lut 2012

asc napisał(a)
Po pierwsze mam trochę zapsów odłożonych na czarną godzinę (oczywiście na sobie hi, hi, hi).....a M już mnie wołał by pokazać jak pieknie się prezentuje nowy karminik. Juz a późno na foty.... z tego wszystkiego zapomniałam kupić jabłek dla kosow ....i M pogonił do naszego wiejskiego sklepku (fajny wynalazek taki sklepik pod bokiem).
M pocieszy się zupą chmielową

Czyli jutro foty na 100% będą. Super.
Bogdzia 17:01, 14 lut 2012

irena_milek napisał(a)

Myśle Irenko ze masz całkowitą rację.

jak to miło, że ktoś się ze mną zgadza

Jak dotąd zawsze sie z Tobą zgadzam, ale nie wiem czy tak zawsze bedzie
Bogdzia 17:05, 14 lut 2012

andziulka napisał(a)
Bogdzia, trochę pospacerowałam po Twoim ogrodzie. Normalnie zawrót głowy. Wspaniały ogród, cudowne zdjęcia i Twoje historie Kiedy mój taki będzie?

Andziulka dzieki za miłe słowa. Twój ogród będzie piekny prędzej niz się spodziewasz, bo kto wejdzie między wrony będzie krakał jak i one, A tu wzyscy w ogrodach zakochani więc nie masz wyjścia tylko musisz szybko stworzyc piękny ogród.Dzieki za walentynke.