Niech sobie lekko pozrzędzi.... Już się pogodził, że wstawiłam takie nie reprezentacyjne foto... bo przyniósł aparat z nowymi fotami.... Wstawię wieczorkiem...bo teraz praca.... a wstawianei i przeglądanie foto chwilkę zajmuje, zwłąszcza jak siecyknie 100 fotek Zaleta cyfrówek
Kto na forum dziś choruje?
Ten co już wiosenkę czuje!
Zamiast trzymać łapki w ,futrze
Rwać badyle dziś się uprze!
Rozpali w sadzie ognisko,
żeby spalić to śmietnisko,
Nagrzeje się odeń z przodu,
a z tyłu nałapie chłodu.
Ten dyskomfort tym skutkuje,
że człek potem pokasłuje!
Bożenko nie choruj....... z kim będziemy zabijać czas zimowy?????
Poranne odwiedzinki zrobiłam..na Twoje życzenie zaprezentowałam mojego M..... chybaskończy sie t awanturą rodzinną
Jak ma się skończyc awanturą to wycofaj te fotki. Ja już widziałam. Bardzo interesujacy M.
Niech sobie lekko pozrzędzi.... Już się pogodził, że wstawiłam takie nie reprezentacyjne foto... bo przyniósł aparat z nowymi fotami.... Wstawię wieczorkiem...bo teraz praca.... a wstawianei i przeglądanie foto chwilkę zajmuje, zwłąszcza jak siecyknie 100 fotek Zaleta cyfrówek
Kto na forum dziś choruje?
Ten co już wiosenkę czuje!
Zamiast trzymać łapki w ,futrze
Rwać badyle dziś się uprze!
Rozpali w sadzie ognisko,
żeby spalić to śmietnisko,
Nagrzeje się odeń z przodu,
a z tyłu nałapie chłodu.
Ten dyskomfort tym skutkuje,
że człek potem pokasłuje!
Po prostu nie wiem co napisac. Tak sobie wytrzepie z rekawa taki fajny wierszyk , jeszcze zdjecie doda a człowiekowi i bez rymów zabraknie języka w gębie.
Dzięki Haniu.
Poranne odwiedzinki zrobiłam..na Twoje życzenie zaprezentowałam mojego M..... chybaskończy sie t awanturą rodzinną
Jak ma się skończyc awanturą to wycofaj te fotki. Ja już widziałam. Bardzo interesujacy M.
ja też poczekam; mnie już widziałaś ale powinniśmy jednak siebie pokazać, aby na spotkaniu bez problemu sie rozpoznać
nie mamy plakietek, coś trzeba wymyślić
ja też poczekam; mnie już widziałaś ale powinniśmy jednak siebie pokazać, aby na spotkaniu bez problemu sie rozpoznać
nie mamy plakietek, coś trzeba wymyślić
A ja myślę że nie bedzie problemu , szybko bedzie jasne kto jest kto, choc jak liczyłam bedzie 30 osób a jeszcze pewno jacys mezowie, dzieci. Ale to jeszcze do ogarniecia.