Kazdy mile widziany, najwyżej na obsługe trzeba będzie trochę poczekac bo wiadomo im więcej ludzi tym wiecej kaw , herbatek wiec troche cierpliwosci się przyda.
To dla ocieplenia klimatu i urlopowych perspektyw. Palmę można sobie posadzić, oczka wodne już planujecie i po co nam ogrodowiskowym egzotyczne podróże. Pozdrawiam.
To dla ocieplenia klimatu i urlopowych perspektyw. Palmę można sobie posadzić, oczka wodne już planujecie i po co nam ogrodowiskowym egzotyczne podróże. Pozdrawiam.
Może się zdziwisz Marysiu ale od palm wole brzozy i buki. Wogóle uwazam ze u nas najładniej gdyby tylko tych smieci po lasach nie było.
Kazdy mile widziany, najwyżej na obsługe trzeba będzie trochę poczekac bo wiadomo im więcej ludzi tym wiecej kaw , herbatek wiec troche cierpliwosci się przyda.
chetnie pomogę, trudno mi na tyłku usiedzieć, a po podróży tym bardziej
Joanko, Tobie też przesyłam sprawdzone leki. Działają na 100%. Myślę, że Bogdzi też pomogły.
Szybko wracaj do zdrowia, bo wiosna już za progiem.
Dziękuję
Lepiej zostać alkoholikiem niż lekomanem...... hihihihihihi
Joasiu oprócz alkoholu tam jeszcze inne specyfiki sa a Ty tylko alkohol zobaczyłaś? Dwa dni temu też nas w alkoholowa dyspute wciagnęłas. Czosnku się najedz i malinek.