Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

monteverde 21:29, 02 mar 2012

To jest gwiaździsta Messelka wyrasta do 4m i tyleż szerokości
Bogdzia 21:36, 02 mar 2012

monteverde napisał(a)
To jest gwiaździsta Messelka wyrasta do 4m i tyleż szerokości

Tak przypuszczałam ze gwiaździsta ale dalej ani rusz, jest bardzo piękna, A jak urośnie większa to dopiero będzie widok. Dzięki za odpowiedź.
Mala_Mi 21:41, 02 mar 2012

Ja należe do osób spóznialskich i roztargnionych... i ostatnio zapracowanych....wiec nie gniewaj się, że się spóźniłam o całe 3 stronki...
Bożenko niech wątek mknie jak najszybciej do 500, bo to oznacza, że znów coś ładnego i ciekawego obejrzymy pomiędzy stronką 403, a 500
Gratuluję ranników i nie wyłamujac sie z konwencji też Ci daje w prezencie dalię W dodatku wygląda, że mi ładnie przezimowała........ pierwszy raz mi sie to udało
Truskaweczką się poczętowałam przed zyczeniami, ale tak apetyczne wyglądała .....
Bogdzia 21:50, 02 mar 2012

asc napisał(a)
Ja należe do osób spóznialskich i roztargnionych... i ostatnio zapracowanych....wiec nie gniewaj się, że się spóźniłam o całe 3 stronki...
Bożenko niech wątek mknie jak najszybciej do 500, bo to oznacza, że znów coś ładnego i ciekawego obejrzymy pomiędzy stronką 403, a 500
Gratuluję ranników i nie wyłamujac sie z konwencji też Ci daje w prezencie dalię W dodatku wygląda, że mi ładnie przezimowała........ pierwszy raz mi sie to udało
Truskaweczką się poczętowałam przed zyczeniami, ale tak apetyczne wyglądała .....

Aniu ta dalia jest piękna. Pomyślałam w tym momencie że wszystko masz piękne, więc z dalią nie może byc inaczej.Musisz dbac o te kwiaty które się wykopuje bo szkoda by było gdyby takie piekne rosliny się zmarnowały. Truskawki tak piękne .ze nie dziwie się że przed zyczeniami do nich się dorwałaś.Żal mi Cię ze tak musisz pracowac ale tu nic poradzic nie mogę.Miłego wieczoru i dobrej nocy Ci życzę bo pewnie jesteś zmęczona.
Mala_Mi 21:55, 02 mar 2012

Nocka przede mną, więc co jakiś czas się poprodukuję dla relaksu
A z dalii mam teraz dużo kłaczy I tak się ucieczyłam z mojego sukcesu ogrodniczego, że kupiłam kolejne... do tej pory to próbowałam, ale nie wychodziło i traktowałam je jak jednoroczne.....
Nawet do donicy kupiłam niziutkie Wracajac z ćwiczeń zahaczyłam o sklep....po białą serduszkę I tak stałam się posiadaczką kolejnych dalii Lubię je, bo długo kwitną ..
Joku 21:57, 02 mar 2012

Bogdziu gratuluję zaliczenia kolejnej setki i życzę udanego sezonu w ogrodzie.

Krys 22:01, 02 mar 2012

Jejku ale tu święto gratulacje ! !

Bogdzia 22:03, 02 mar 2012

asc napisał(a)
Nocka przede mną, więc co jakiś czas się poprodukuję dla relaksu
A z dalii mam teraz dużo kłaczy I tak się ucieczyłam z mojego sukcesu ogrodniczego, że kupiłam kolejne... do tej pory to próbowałam, ale nie wychodziło i traktowałam je jak jednoroczne.....
Nawet do donicy kupiłam niziutkie Wracajac z ćwiczeń zahaczyłam o sklep....po białą serduszkę I tak stałam się posiadaczką kolejnych dalii Lubię je, bo długo kwitną ..

Ja tez lubie ale mój M marudzi jak musi je sadzic i wykopywac co roku.
Bogdzia 22:10, 02 mar 2012

Joku napisał(a)
Bogdziu gratuluję zaliczenia kolejnej setki i życzę udanego sezonu w ogrodzie.

Jolu bardzo dziękuję. Nie wiem czy Wy sie dzis wszyscy umówiliscie wstawiac mi takie piękne i niespotykane rośliny? Prawie kazdemu piszę że piękna, a teraz znów Jola daje róże prześliczną, pojedyncza i w niespotykanym kolorze. Zrobiła się dziś kolekcja najpiekniejszych roslin ogrodowiskowych. Niektórym np Bogusi , Sylwii i Gosi (Kaisog)nawet nie napisałam ze piękne zeby nie byc nudna ale co ktos nowy wklei to sie zachwycam . Nawet Ell która wstawiła polny kwiatuszek zrobiła zdjecie tak bardzo urocze. Zobaczcie sami wszystkie przepiękne.Bardzo dziękuję.
Bogdzia 22:14, 02 mar 2012

Krys napisał(a)
Jejku ale tu święto gratulcje ! !

Krysiu dziękuję i Ty rowniez z tej zmowy wstawiającej najpiękniejsze kwiaty? bo twoja róza też prześliczna.Bardzo dziekuję.