Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 19:15, 03 mar 2012

Aniu bardzo dziękuję. Taki skromniutki prosty kwiatek a jak pięknie go uchwyciłas z tym motylkiem i piękne tło Ci wyszło. Jeszcze raz dziękuję .
ircia 22:18, 03 mar 2012

Bogdzia napisał(a)

Witaj Bożenko, gratuluję i dzięki za wspaniałą lekcję zoologii na temat ptaszków. Pozdrawiam

Aldonko,bardzo dziękuję i za gratulacje i za piękne śnieżyce, które zawsze chciałam miec niestety udało mi się kupic je tylko dwa razy , w pierwszym roku kwitły, a potem albo wymarzały albo je coś zjadało. Takie kwiaty to jedno z moich niespełnionych marzeń, więc bardzo Ci dziękuję.

A ja właśnie szukam cebulek śnieżyc i jakoś nie mogę trafić. A są śliczne! Podobno nie nadają się do przechowywania, dlatego są tak trudno dostępne. Tak słyszałam.
Bogdzia 22:36, 03 mar 2012

Bardzo możliwe Irciu ale sa piekne. Kupiłam kiedyś troche inne, mniejsze i po kilka kwiatów na łodyżce, później kwitły niz te ale też u mnie nie przetrwały. Łódź ma bardzo zły klimat. Kiedyś umówiłam się z siostra że przyjedziemy do niej do Białegostoku na Boże Narodzenie i jak mielismy wyjechac to w Łodzi była taka szklanka że wogóle nie chciałam jechac ale mój M który dużo jeździł powiedział że jak wyjedziemy poza Łódź to bedzie lepiej i faktycznie tak było. Do rowu nie wpadliśmy chyba tylko dlatego że wszystkie miejsca były zajęte. Siedziałam sztywna ze strachu i do Głowna które jest bardzo blisko Łodzi jechaliśmy bardzo długo i wolno, a od Głowna suchutkie drogi do samego Białegostoku i mozna było szybko jechac, a przecież jechaliśmy na północny-wschód i powinno byc gorzej. Teraz też obserwuję jak pokazują wszyscy ogrody po zimie to nikt nie ma takich pomrożonych rh jak są u mnie. Fatalne miejsce na ogród te okolice Łodzi i sama Łódź też i nie tylko na ogród.
Mala_Mi 22:40, 03 mar 2012

Miasto Łódź niestety też jest niezbyt piękne Przynajmniej mi się nie podoba ...... Za to Twój ogród jest nawet przemrożony piekny Okolice Łodzi u mnie punktują
ana_art 22:46, 03 mar 2012

Bogdziu Łódź wydaje się 'dobrą okolicą' u mnie na podlasiu mrozy dochodziły do -36. Dzisiaj wyszłam na krótko bo mało brakowało by mi głowy nie urwało i wiodzę że zimny front szedł od wschodu i chyba przymroziło mi cisowego bonsaia, świerka, trzmieline na pniu i jodłe ;0 jutro zrobię fotki i wrzucę do siebie
AgnieszkaBK 22:48, 03 mar 2012

Bywam czasami w Łodzi bo mam tam rodzinę, ale ja chyba nie gustuję w takich dużych miastach..... za to Twój ogród Bogdziu jest przepiękny ..... no i na wschód od Łodzi...... czyli mam podobne zdanie jak Ania asc
an_tre 22:48, 03 mar 2012

Bożenko może nie będzie tak źle i twój ogród z nowymi wiosennymi silami wybuchnie kolorami życzę ci tego z całego serca i żebyś miała jak najmniej strat
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
ana_art 22:49, 03 mar 2012

podpisuje sie pod tym co napisała Ania
aldonaz 23:24, 03 mar 2012

Zdjęcie śnieżycy zrobione w Szkocji. Przywiozłam cebulki, ale nie przetrwały zimy.
Bogdzia 08:34, 04 mar 2012

asc napisał(a)
Miasto Łódź niestety też jest niezbyt piękne Przynajmniej mi się nie podoba ...... Za to Twój ogród jest nawet przemrożony piekny Okolice Łodzi u mnie punktują

Bo Ty Aniu patrzysz na zdjęcia ale w tym roku naprawdę nie jest wesoło.