Bogdzia
22:22, 16 mar 2012

Jak najbardziej możesz i nie spodziewaj się przykrych niespodzianek, będzie dobrze.Napisz jak juz zobaczysz czy wszystko w porzadku.
7 stron musiałam nadgonić od wczoraj, ruch Bogdziu u Ciebie, lepszy niż na Marszałkowskiej
To niecnota z tego kota![]()
a można Bogdziu rh od dołu wietrzyć a góry osłonięte włókniną zostawić?
Bogdziu,
Dzien dobryAlez musze nadrabiac
Chcialam Ci powiedziec, ze wczoraj przylecialy do mnie sojki na kolacjeDwie sztuki i przeganialy sikorki
Oczywiscie gapa nie mialam aparatu. A ze to bylu sojki nauczylam sie od Ciebie
Doczytałam i nadrobiłam zaległości...zguba sie znalazła.... zapomniałam, że byłam zaproszona na parapetówkę do koleżanki (właściwie koleżanki syna, ale od dawna tez moja) wydzwaniało dziewczę do mnie, pisało sms-y...a ja sierota zapomniałam w tym całym zamieszaniu..... Zaliczyłam gimnastykę i parapetówkęJutro ostro walcze w ogrodzie, najpierw opryskam rh, bo potem bedzie już za słonecznie...dalej trzymam zacieniowane cieniówką, nie będę jeszcze ściągać....ostre słońce, a ziemia kiepsko rozmarznieta..........
Że wiosna przyszła widac w mojej łazience...... mrówki znów łażą ..... muszę wyciągnąć karmę dla mrówekAlez ich jest
Nawet mnie tak mocno nie zdenerwowały...... oznaczaja już że będzie ciepełko........ Rano wypiłam kawę na ławeczce...... oj jak długo na to czekałam