Mala_Mi
00:57, 19 mar 2012

Bożenko.....stuka Tobie okrągła stronnica.....
Pięćsetstronnica....
Tylko na Ogrodowisku mamy takie superaśne okazje do składania życzeń
Są osoby którym chciałoby się codziennie złożyć miłe życzenia... wiec każdy pretekst jest dobry by Tobie życzyć wszystkiego najlepszego
Zasługujesz na podziw, uznanie, sympatię i nie tylko z powodu rh

Podziwam Cię, sznuję i bardzo lubie i nie mogę się doczekać spotkania
I z tej okazji życze nam, byśmy się sobą nie rozczarowały...bo resztę życzeń wypowiedziałam przy okazji Imienin....dalej życzenia są aktualne
Acha... i niech prawdziwa wiosna do Ciebie już zawita
A to troszkę dla Ciebie, póki Twoje się nie obudzą ze snu zimowego wra z pracowitą pszczólką...próbowałam zrobić zdjęcie jak do jednego krokusa pchały się aż 3 pszczółki.... No i dziś trzmiele też szalały po krokuskach.....
A teraz wskocze na 500 czy zostanę się na 499?????
Pięćsetstronnica....
Tylko na Ogrodowisku mamy takie superaśne okazje do składania życzeń

Są osoby którym chciałoby się codziennie złożyć miłe życzenia... wiec każdy pretekst jest dobry by Tobie życzyć wszystkiego najlepszego

Zasługujesz na podziw, uznanie, sympatię i nie tylko z powodu rh

Podziwam Cię, sznuję i bardzo lubie i nie mogę się doczekać spotkania

I z tej okazji życze nam, byśmy się sobą nie rozczarowały...bo resztę życzeń wypowiedziałam przy okazji Imienin....dalej życzenia są aktualne

Acha... i niech prawdziwa wiosna do Ciebie już zawita

A to troszkę dla Ciebie, póki Twoje się nie obudzą ze snu zimowego wra z pracowitą pszczólką...próbowałam zrobić zdjęcie jak do jednego krokusa pchały się aż 3 pszczółki.... No i dziś trzmiele też szalały po krokuskach.....
A teraz wskocze na 500 czy zostanę się na 499?????