Bogdziu nie wiedziałam, że jest taka miejscowość Justynów. Ale fajnie.
A owszem jest i to na trasie W-wa ----Łódź ale staja tu tylko pociągi osobowe a pospieszne niestety nie.Mnie tez zawsze ta nazwa się podobala od dziecka jeździłam ta trasą pociągiem ale nie myslałam że będę tu mieszkac.Wiem że Tobie się podoba ze wzgledu na imie które też jest piękne.
oczywiście zapomnialam dodać że takie okno a może i większe to moje marzenie może w następnym domu...
Niekoniecznie, mozna połączyc dwa okna , podłozą jakaś belkę i możesz szybke wklejac. Budowlańcy to potrafią ale trzeba znależc dobrych zeby nie naruszyki konstrukcji domu i bez mądrych wyliczeń tez się pewnie nie obejdzie ale dla chcącego....
Bożenko....Ty robisz wystawne przyjęcie na mój przyjazd... wpuszczasz takeigo wariata jak ja do domu...a ja pozbierałam śmietankę Wiersze o mnie pisza
Kolejny fenomen Ogrodowiska
Wiem gdzie jest Justynów, a że często odwiedzam rodziców i córka studiuje w Łodzi na Polibudzie to pewnie kiedyś poszukam tego cudownego ogrodu. Wyobrażam sobie jak to musi wyglądać w realu. Wyjrzałam za okno a tam biało! Sypie śnieg i to porządnie.A ja już chciałam , żeby była wiosna
A to mój widoczek, za płotem mam taki brzozowy lasek.
oczywiście zapomnialam dodać że takie okno a może i większe to moje marzenie może w następnym domu...
Niekoniecznie, mozna połączyc dwa okna , podłozą jakaś belkę i możesz szybke wklejac. Budowlańcy to potrafią ale trzeba znależc dobrych zeby nie naruszyki konstrukcji domu i bez mądrych wyliczeń tez się pewnie nie obejdzie ale dla chcącego....
ach u nie są duże drzwi balkonowe, gdybym chciala jeszcze większe musiałabym wyburzyć ścianę, a mi się marzy oooogromne okno na pół ściany