Wiem gdzie jest Justynów, a że często odwiedzam rodziców i córka studiuje w Łodzi na Polibudzie to pewnie kiedyś poszukam tego cudownego ogrodu. Wyobrażam sobie jak to musi wyglądać w realu. Wyjrzałam za okno a tam biało! Sypie śnieg i to porządnie.A ja już chciałam , żeby była wiosna
A to mój widoczek, za płotem mam taki brzozowy lasek.
Bardzo ładny masz ten lasek.Jak bedziesz w Łodzi to zapraszam napisz wczesniej to podam adres, a może 19 maja przyjedź jak będzie tu bardzo dużo osób będzie okazja wszystkich obecnych poznac.
Bogdzia, Bożenka, dziewczyna miła
też dziś na wierszyk zasłużyła
Skromna, talentów ma co nie miara,
w różnych dziedzinach Bogdzia się stara!
Ogród na czas pięknie zrobiony,
ptaszek na zdjęciu uuuchwycony,
bajki dla małych pięknie spisane,
tiramisu - ach! panowie, panie!
Ja tu dla Bogdzi piszę peany
a Ona już dostała wiersz.. od Hany
oczywiście zapomnialam dodać że takie okno a może i większe to moje marzenie może w następnym domu...
Niekoniecznie, mozna połączyc dwa okna , podłozą jakaś belkę i możesz szybke wklejac. Budowlańcy to potrafią ale trzeba znależc dobrych zeby nie naruszyki konstrukcji domu i bez mądrych wyliczeń tez się pewnie nie obejdzie ale dla chcącego....
ach u nie są duże drzwi balkonowe, gdybym chciala jeszcze większe musiałabym wyburzyć ścianę, a mi się marzy oooogromne okno na pół ściany
Ja tez chciałam jeszcze wieksze ale mój m tego nie czuł tak jak ja i cos tam o ogrzewaniu, że szyba może pekac i takie tam inne opowiadał i zostało takie jak jest.
Bogdzia, Bożenka, dziewczyna miła
też dziś na wierszyk zasłużyła
Skromna, talentów ma co nie miara,
w różnych dziedzinach Bogdzia się stara!
Ogród na czas pięknie zrobiony,
ptaszek na zdjęciu uuuchwycony,
bajki dla małych pięknie spisane,
tiramisu - ach! panowie, panie!
Ja tu dla Bogdzi piszę peany
a Ona już dostała wiersz.. od Hany
Dzieki Jolu ależ Wy macie talenty na kazdy temat jak z rękawa...podziwiam i dziękuję.