Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Mala_Mi 21:18, 27 kwi 2012

Mewy..... chyba mewy bo białe...niedaleko płynie rzeka i są rozlewiska wodne
Jak nie masz okazji oglądać widoków z góry to Ci wstawię widok jesiennny z naszych okolic

A ja czekam na narcyzki Bo jeszcze dużo w pąkach.... ależ bedzie widok....
Bogdzia 21:18, 27 kwi 2012

hania napisał(a)
Tak,cudne żonkile,a jak tam rh już zakwitają??

Jeden najwcześniejszy niby kwitnie . Piszę niby bo pączki jednak przemarzły i zamiast całego pęku kwiatów sa tylko pojedyncze. Pozostałe na razie ani drgną ale jeszcze maja czas.Częśc pąków tez wygląda że tez podmarzły . Zaraz wstawię zdjęcia pąków bo mnie wczoraj proszono.
Bogdzia 21:20, 27 kwi 2012

asc napisał(a)
Miałam Ci wstawić kwiatka, a wstawiłam widoczki.... ale Pohjole jak kwitnie możesz zobaczyć u mnie

Już widziałam . Podoba mi sie, taki fryzowany.
Bogdzia 21:25, 27 kwi 2012

ircia napisał(a)
A u mnie leje juz trzeci dzień I tak źle, i tak niedobrze Mam nadzieję, że po nim przyjdzie upragnione ciepło

To dlatego u nas słoneczko bo u Ciebie pada. Potem pewnie bedzie odwrotnie. Po deszczu wszystko będzie lepiej rosło. Musze zajrzec do Twojego wątku.
an_tre 21:26, 27 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)

Szkoda, że mnie tam z tobą nie było, ach

Ircia wnuki bawic a nie takie marzenia miec.
Bożenko ale mnie też jest szkoda, że tam nie byłam razem z Anią Cudowny widok i ta przestrzeń
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Joanka 21:27, 27 kwi 2012

kaisog1 napisał(a)
Mam tak samo jak Ania Ale czytam regularnie

Ja też, chociaż czasami z drobnym opóźnieniem
Mala_Mi 21:30, 27 kwi 2012

Dziewczynyzapraszam.....wszystkie chętne mogą wejść ze mna na jakiś wysoki obiekt
Niestety nie na komin.....na zakładach obowiązują rygorystyczne procedury

Bożenko..u mnie Elite w tym roku tez ma dużo mniej kwatków...tzn z jednego miejsca ma mniej kwituszków.... a wisionka Kiku-coś -tam to pojedyńcze gdzie niegdzie .....
Bogdzia 21:31, 27 kwi 2012

asc napisał(a)
Mewy..... chyba mewy bo białe...niedaleko płynie rzeka i są rozlewiska wodne
Jak nie masz okazji oglądać widoków z góry to Ci wstawię widok jesiennny z naszych okolic

A ja czekam na narcyzki Bo jeszcze dużo w pąkach.... ależ bedzie widok....

Ania widok cudowny.Jak masz więcej to dawaj. Cudo.
U mnie wszystkie magnolie zakwitły równocześnie : gwaździsta , Alexandrina, Suzan i Niagra(?) czy Nigra, nie chce mi sie sprawdzac. W każdym razie żadnego roku tak nie było żeby równoczesnie kwitły, a żonkile kwitna choc duzo wymarzłoi zaczynają narcyze, pierwsze dziś sięrozwineły ale jedne będa wczesniej , inne później, też nie wiadomo dlaczego.
an_tre 21:33, 27 kwi 2012

asc napisał(a)
Dziewczynyzapraszam.....wszystkie chętne mogą wejść ze mna na jakiś wysoki obiekt
Niestety nie na komin.....na zakładach obowiązują rygorystyczne procedury
Aniu nie ma sprawy, mnie to nie przeraża lubię oglądać świat z góry, może dlatego, że jestem niska
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
majkel0326 21:34, 27 kwi 2012

Podglądam i przeglądam wątek Bogdzi.Widok od Ani powalający,napatrzeć się nie mogę!!!