Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Milka 11:44, 11 maj 2012

Bogdzia napisał(a)

Bożenko, pewnie w ogrodzie buszujesz
praca u ciebie idzie do przodu, a ptaki pewnie umilają czas swoimi trelami

miłego dnia

Nie pracuje w ogrodzie jak jest ciepło a dziś było. No niestety nie te lata kiedy sie mogło wszystko. miałam trochę problemów rodzinnych które tak mnie nerwowo wykończyły ze dzis po zakupach pół dnia spałam zeby odreagowac .To nie żadna kłótnia ale bardzo poważne problemy zdrowotne , nie moje ale kogos z rodziny.

Dzień dobry Bożenko
Obejrzałam całą relację i poczułam się jak w raju bardzo kolorowo, tyle różności oprócz rh, drzewa i kwiaty przepiękne
ogród nie musi być idealny aby cieszył; ten niewielki margines bałaganu czy niedopieszczenia daje odczucie prawdziwej natury; czasami po dłuższym pobycie w Niemczech tęskniłam za naszymi niesfornymi lasami, bałaganiarskimi rabatami i nawet chwastami

bardzo ci współczuję problemów zdrowotnych w rodzinie; tak czasami się układa, ale zawsze po burzy słońce, więc miejmy nadzieję, ze po chorowaniu wraca zdrowie
trzymaj się
Gardenarium 18:35, 11 maj 2012

Bogdziu, wymyśl jakąś bajkę o kosach
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1528-ogrod-nie-tylko-bukszpanowy-czesc-ii?page=344#post_9

Instagram Ogrodowiska
Mala_Mi 21:13, 11 maj 2012

Mam nadzieję ,że wszystko w porządku... Pozdr.
ana_art 22:34, 11 maj 2012

wpadłam nacieszyć oczy i zaskoczyło mnie że to klony palmowe... myślałam że one raczej wrażliwe na mróz a tu takie okazy. ŚLICZNE
jotka 22:37, 11 maj 2012

Widziałam dziś w ogrodniczym piękne klony; zapisałam ich imionka, jutro poczytam na którego się zdecydować Najładniej wygladałyby 2 razem, ale po 50 PLN każdy .... Poczytam jakie duże rosną , co potrzebują do szczęścia i może będę miała pomysł dla dzieci na Dzień Mamy
AniaDS 22:43, 11 maj 2012

To ile ten czerwony klon ma lat?
Mój ma 5 i raptem 40 cm wysokości..
I prawie w każą zimę przemarza do gruntu .
Richie 22:48, 11 maj 2012

Bożenko, zachwycające widoki i prawdziwy raj dla oczu. Pięknie
marzena 22:50, 11 maj 2012

piękne widoki, piekne rh
Bogdzia 23:37, 11 maj 2012

jotka napisał(a)
Ostatnio jestem pod urokiem klonów, a Twoje zdjęcie jeszcze mnie w tym umacnia. O tej porze roku takie wczesnojesienne barwy ujmują za serce. Gdybym wierzyła w reinkarnację, to pewnie bym planowała mieć takie... A może byłabym ptaszkiem, który na nich siądzie ???

pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia

Jolu jak najbardziej polecam klony. Ja sie ich bałam a nie ma z nimi problemu tylko zasypałam ziemią miejsce szczepienia żeby nie przemarzały w tym najbardziej czułym miejscu.
Bogdzia 23:39, 11 maj 2012

Ewa napisał(a)

Pięknie i kolorowo

Żeby tylko ogrodnicy nie narozrabiali to będzie jeszcze bardziej kolorowo.Ale prognozy sa bardzo złe a wtedy nic nie będzie.

Bogdziu śledzę również na bieżąco prognozy, ale mam nadzieję, że nie będzie szkód i tego się trzymajmy
A narazie Twój ogród zaczarowany bardzo , niesamowita przestrzeń i bardzo urokliwie

Ewo bardzo miło Cie widziec czaruj czaruj zeby ogrodnicy szkód nie narobili.