Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 12:41, 06 lip 2012

popcarol napisał(a)
Świetne te żaby Niesamowite zdjęcia!!
Miłego weekendu - już prawie!

Nieraz trzeba narobic sporo zdjęc żeby się jakieś ciekawe trafiło. No to ja robię np setki zdjęc zaby albo ptaków i czasem coś sie trafi ale to bardzo rzadko.Nie ma lekko .
Bogdzia 12:42, 06 lip 2012

Juzia_G napisał(a)
Cyrkowe żabole.....no nie mogę normalnie

Cieszę sie że się podobają i jest wesoło. Pozdrawiam.
Bogdzia 12:45, 06 lip 2012

maria_kalinowska napisał(a)
Bogdziu, reportaż o żabie super. Ale artystka z tej żaby, najadła się do syta bez wysiłku. Pozdrawiam z upalnego Iwonicza.

Marysiu bardzo się cieszę że Ci się podobało. U mnie też jajka mozna smażyc bez ognia taki jest żar. Zanosiło się na burzę , pogrzmiało niegroźnie , trochę popadało ale nic się nie oziębiło niestety.Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 12:48, 06 lip 2012

asc napisał(a)
Bożenka..... narozrabiałaś swoim wątkiem..zaraziłaś mojego M..u mnie się wali , pali... całą noc pracowałam... a on mnie wygania po zakup rybek...... bo muszą być i to już!!!!

Zaraziłaś ptakami, zaraziłaś oczkiem..... i teraz będę mieć jak w raju........

Jeśli będziesz miec jak w raju to przynajmniej mogę spac spokojnie że nie masz do mnie pretensji o to że M zaraziłam. A M fajny facet jak się umie cieszyc przyrodą, oby takich jak najwięcej było. Pozdrawiam M.
Bogdzia 12:49, 06 lip 2012

No to idę gotowac jakiś obiad bo M trawę kosi na przyjazd GOSCIA.
Mala_Mi 20:06, 06 lip 2012

Bogdzia napisał(a)

Bożenka..... narozrabiałaś swoim wątkiem..zaraziłaś mojego M..u mnie się wali , pali... całą noc pracowałam... a on mnie wygania po zakup rybek...... bo muszą być i to już!!!!

Zaraziłaś ptakami, zaraziłaś oczkiem..... i teraz będę mieć jak w raju........

Jeśli będziesz miec jak w raju to przynajmniej mogę spac spokojnie że nie masz do mnie pretensji o to że M zaraziłam. A M fajny facet jak się umie cieszyc przyrodą, oby takich jak najwięcej było. Pozdrawiam M.

Hanusię i w moim imieniu uściskaj ......
Chwalę sieTobie pierwszej.. przywlekłam dziś ze sklepu,,, nowych mieszkańców ogrodu....... w liczbie sztuk 10..... podzieliły się na dwie grupy..te czerwone całe trzymaja sie razem, a te co maja jakieś plamki w drugiej kupce.... Jak zabawnie robiły rekonesans w kałuży
Bogdzia 21:18, 06 lip 2012

Wyobrażam sobie . To teraz stoicie nad kałużą i je obserwujecie. A jak byś chciała popływac to już musisz od nich miec pozwolenie.Ale fajne są i przyjemnie na nie popatrzec.Czekam na zdjecia , zaraz idę do Ciebie.
Bogdzia 21:41, 06 lip 2012

A u mnie dziś w ogrodzie niewiele sie działo bo upał był nie do wytrzymania. Dzisiejsze kwiaty:

To jest róża bagienna którą dostałam od Dzidki. To jej pierwszy kwiatek ale ma paczki.

A to już moje kwiatki.

Bogdzia 21:43, 06 lip 2012

ircia 21:45, 06 lip 2012

Bożenko - Twój wątek to jak najlepsze i najciekawsze lekcje biologii Moja wiedza (szczególnie o ptakach) zdecydowanie się poszerzyła dzięki temu
U Ciebie upały, a u mnie ciągle, zimno i ciągle pada....