Jak sie śmieje i oczko puszcza to znaczy że dobrze jej u mnie.A może wiedziała że tu wstawię i do Ciebie to oczko i ten uśmiech?????W końcu Ciebie też ostatnio żabą nazwano.
Bogdziu,jakie fajne fotki z żabą w roli głównej! U Ciebie zawsze coś ciekawego można zobaczyć!
Mój ogród już dobrze obfotografowany i znany dlatego teraz wstawiam żabę-uśmiechniętą.Pozdrawiam Maju.
I bardzo dobrze Takich zdjęć nigdzie nie widzialam poza National Geografic
miłego dnia Bożenko. Burze i ulewne deszcze były we Wroclawiu ale strat nie ma u mnie w ogrodzie
Całe szczęście że nie ma strat. Okropne te burze są.U mnie wczoraj niesamowity żar był.
Bogdziu, te zwierzaki to mają z Tobą jak w raju No, może poza motylkami i konikami polnymi, chociaż... one koniec końców też trafiły gdzie trzeba Pozdrawiam ciepło i błogiego weekendu życzę
Bożenka..... narozrabiałaś swoim wątkiem..zaraziłaś mojego M..u mnie się wali , pali... całą noc pracowałam... a on mnie wygania po zakup rybek...... bo muszą być i to już!!!!
Zaraziłaś ptakami, zaraziłaś oczkiem..... i teraz będę mieć jak w raju........
Bogdziu, te zwierzaki to mają z Tobą jak w raju No, może poza motylkami i konikami polnymi, chociaż... one koniec końców też trafiły gdzie trzeba Pozdrawiam ciepło i błogiego weekendu życzę
To raczej ja mam z nimi jak w raju a motylek już nie żył a konika uśmiercił mój m bo nie mógł znależc muchy ale więcej tego nie zrobi.Dostał ochrzan.