Wieloszka
22:19, 04 gru 2011
Ponentasi, Sylwio, Leno, Ewo, Haniu - dzięki
Oczekiwanie, aż wszystko się rozrośnie jest dla cierpliwych, do których niestety nie należę. Ale dzięki Wam to oczekiwanie jest znacznie przyjemniejsze 
Sylwio - te bonie są takie trochę nieprawdziwe - to tylko paski w innym kolorze. Na prawdziwych boniach zbiera się kurz, a chciałam tego uniknąć, osiągając jednocześnie ten sam efekt. Z daleka nie widać różnicy
Danusiu - kanciki i uzupełnianie - to jest wiosną priorytet najważniejszy z ważnych
Napisałaś, że "Od razu widać jak coś brakuje i w dodatku musisz po prostu posadzić to co brakuje a nie nic innego". - a ja mam właśnie problem z oceną, co to jest to brakujące, co powinnam dosadzić. Albo w ogóle nie mam pomysłu, albo mam ich zbyt wiele i nie potrafię wybrać. Ale z tym problemem to sobie poradziiiimy, prawda?

Elu, oj dają Ci w kość te krety, naprawdę współczuję, bo wiem co to znaczy
ale żeby zaraz wysadzać TAKI ogród w powietrze??? Toż to bluźnierstwo jakieś

Sylwio - te bonie są takie trochę nieprawdziwe - to tylko paski w innym kolorze. Na prawdziwych boniach zbiera się kurz, a chciałam tego uniknąć, osiągając jednocześnie ten sam efekt. Z daleka nie widać różnicy

Danusiu - kanciki i uzupełnianie - to jest wiosną priorytet najważniejszy z ważnych

Elu, oj dają Ci w kość te krety, naprawdę współczuję, bo wiem co to znaczy