Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Wieloszka 10:12, 04 sty 2013

aga_pe napisał(a)
Aga, wszystkiego dobrego w Nowym Roku, zasobnego portfela na ogrodowe zachcianki i dużo sił (oczywiście u pomocników), by wraz z nadejściem wiosennego ciepełka ruszyli z kopyta

Aguś odpozdrawiam! Żeby wszystko rosło zdrowo: dzieci, roślinki w ogrodzie i... kasa na koncie I żeby było więcej czasu na spotkania, kawausie i ogrodowe ploteczki
Najważniejsze, że dobrze zaczynasz Nowy Rok - od forum
Buziam!
Wieloszka 10:14, 04 sty 2013

agniecha973 napisał(a)
To zdrówko podsyłam. Łykaj i zdrowiej. Chyba, że Ci tak dobrze

Oj, jak dobrze Ale jeszcze wczoraj nie było mi do śmiechu. Dlatego łykam solidne porcje
Wieloszka 10:17, 04 sty 2013

Joaska, Domi, Syla, Lukas, Zeta, Anula, Evchen dzięki Wam za wszystkie dobre życzenia i pozytywne fluidy! A ja myślałam głupia, że takie dobre leki teraz produkują
Wieloszka 10:20, 04 sty 2013

irena_milek napisał(a)

Wieloszko, kuruj się, ta grypa okropna; w końcu skończyłam chorować, ale wyłożyła się całą reszta rodziny!
Trzymam kciuki za nowe plany...wiem, że to coś fajnego będzie
całusy!

Irenko, u mnie na odwrót - jak wszyscy się wychorowali, to ja zaczęłam. Ale dziś już jest o niebo lepiej - w sam raz na to, że udało mi się dopiero na wieczór znaleźć wolny termin do lekarza (żeby nie było nieporozumień - do lekarza rejestrowałam się we wtorek! )
Buziam!
Wieloszka 10:22, 04 sty 2013

agniecha973 napisał(a)
Ale to im na wiosnę przejdzie. Powinno. One tak mają na wygwizdowie.

Wiem Aga, że one tak mają. Ale te w kole żwirowym mają wyjątkowo mokro i wyjątkowo źle wyglądają. Dlatego M. wczesną wiosną zrobi drenaż wzdłuż całej rabaty i wtedy posadzę tam nowe ładne bukszpany, a te bidulki będę kurować w innym miejscu.
Wieloszka 10:27, 04 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Jak to co z bukszpanami? U Agi musza być ideaaaaalne!!! A przecież plantację pod nosem mamy

Bukszpany brązowieją....

A żebyś wiedziała W tym kole zwłaszcza uparłam się, że mają być ładne, a nie takie brązowiejące (jak ja nienawidzę tego koloru wrrrrr ). Dlatego M. zrobi odwodnienie na tej rabacie - choć próbował się wymigać, ale przypomniałam mu, jak Tobie opowiadał, że to takie proste przecież i konieczne do zrobienia... No i nie miał wyjścia - mam Ciebie za świadka Poddał się wreszcie i odwodnienie wpisane na 1. miejscu na liście "Do zrobienia"
Wieloszka 10:32, 04 sty 2013

anipla napisał(a)
Zdrowiej nam szybko ...
może to poprawi Twoje samopoczucie - pozwoliłam sobie przerobić Prząśniczkę
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2601-dekoracje-swiateczne-wroclawskie-2012?page=29
Pozdrawiam i dołączam się do życzeń Evchen bo są bardzo trafione.

Anipla - również ślę same serdeczności do Ciebie - broń Boże niezawirusowane
Fajna przeróbka prząśniczki
Magda70 10:35, 04 sty 2013

aga_pe napisał(a)

Wieloszka chyba wyzdrowiała, bo po wątkach nam buszuje. Zdrowaś?

No właśnie choram, i dlatego mam wreszcie czas, żeby ogrodowisko odpalić Jak bym zdrowa była to chomąto pracowe by w kark uwierało

hihiihih

no właśnie.. Jak nie mamy czasu wejść na ogrodowisko to mus się rozchorować...i czas się znajduje
Ja tak w październiku pochorowałam i tydzień czasu wątki czytałam
Wieloszka 10:37, 04 sty 2013

kwiatholandii napisał(a)
Aga, kuruj się biedaczku My znowu też chorzy Nic suie nie da zrobic. mOże tylko nie wychodzić z domu...i nie zyć. Więc lecę do przodu i przedszkole z chłopakami w domu robię W wycinankach już jestem mistrzynią haha

Pisałam u mnie o Gardenii w lutym. Bedziesz? Myślę o jakims fajnym spotkaniu po targach. Obiad w moim ulubionym miejscu na Starym Rynku

Doczytałam już u Ciebie i zapisałam się
aga_pe 10:44, 04 sty 2013

Magda70 napisał(a)

Wieloszka chyba wyzdrowiała, bo po wątkach nam buszuje. Zdrowaś?

No właśnie choram, i dlatego mam wreszcie czas, żeby ogrodowisko odpalić Jak bym zdrowa była to chomąto pracowe by w kark uwierało

hihiihih

no właśnie.. Jak nie mamy czasu wejść na ogrodowisko to mus się rozchorować...i czas się znajduje
Ja tak w październiku pochorowałam i tydzień czasu wątki czytałam

to ja już wiem, dlaczego mam takie tyły na Ogrodowisku....bo nie choruję