Gabrysiu, ja też jestem przeciwniczką okrywania, staram się nie kupować niczego, co tego wymaga Magnolię dostałam w prezencie od Grupy Wrocławskiej, mała jest jeszcze i na najgorszym wygwizdowie rośnie. Ponieważ ma dużo pąków dziewczyny doradziły, żeby okrywać przez pierwsze 2-3 lata. Więc złamałam swoją zasadę i M. takie opakowanie jej zrobił
Madżenko, no fiesz! Ta starsza siostra to było tak z czułością, bo zawsze o niej marzyłam, więc się teraz słucham pokornie starszej i mądrzejszej
Oj miejscówka zarezerwowana - jakże się cieszę!!!
No.... ja też lubię tak chorować, choć jeszcze dwa dni temu nie było zbyt przyjemnie Właśnie wróciłam od lekarza - mam silne zapalenie gardła i zatok. Dostałam jakiś antybiotyk na 3 dni, ma mnie postawić na nogi
A osłona dla magnolii i rh ściśle wg instrukcji chyba... Irenki - że ma być płotek dookoła, żeby szmata nie dotykała drzewka. Tylko zimy jakoś brak, już jedną warstwę tej osłony zdjęliśmy.
To na syberię ociepliłabym styropianem . Danusia tak robi. W którejś "Magnolii" było pokazane wykonanie takiej donicy przez Gardenarium (ale chyba nie murowanej, tylko z płyt OSB). Wiosną planuję wykonanie takiej donicy (właśnie z płyt, ocieplonych styropianem) w pobliżu altany. Chciałam murowaną (wydaje mi się solidniejsza), ale M. jest generalnym wykonawcą i uparł się na płytę .
O jeszcze GabiK z "miniaturowego ogródka" robiła takie.
A Ty już masz takie donice, czy dopiero planujesz?
Wieloszka, bidulko i Ty chorutka??? Dbaj o siebie, soczki pij i jogurciki (ale takie prawdziwe, najprawdziwsze a nie podrobki)
Boćku no chorutka Ale mówiąc szczerze... chorowałam aż cały jeden dzień... Zwyczajnie nie mam na chorowanie czasu Forum czeka, prasowanie czeka, dom trzeba ogarnąć, obiad ugotować... Moje chorowanie polega na zażywaniu leków
No to się wyżaliłam...
Czy te murowane donice z kulkowiskiem są ocieplone jakoś????
Donica nie jest ocieplona, ale nic w niej jeszcze nie przemarzło.
Jasne dziekuję ale ty z wrocławia a ja z syberii prawie hmmmm
To na syberię ociepliłabym styropianem . Danusia tak robi. W którejś "Magnolii" było pokazane wykonanie takiej donicy przez Gardenarium (ale chyba nie murowanej, tylko z płyt OSB). Wiosną planuję wykonanie takiej donicy (właśnie z płyt, ocieplonych styropianem) w pobliżu altany. Chciałam murowaną (wydaje mi się solidniejsza), ale M. jest generalnym wykonawcą i uparł się na płytę .
O jeszcze GabiK z "miniaturowego ogródka" robiła takie.
A Ty już masz takie donice, czy dopiero planujesz?
Mam trzy nieszczęsne z palisady murowanej ....ale okrągłe są... Marzena mi fajnie zaplanowała bukszpany i trawki ...ale jak je ocieplić ????? Nie mam pojęcia ...donica okrągła a styropian prostokątny ??????
Zeta ja I zaplanował,, ja Ci tylko fotki wysłalam z inspiracjami juz mi się w glowie kręci od pisania, czytania, jechanie, beeee...
zeta kopiuj Agę to lepiej na tym wyjdziesz
Aga siostro ogodowa kofam
Aga, wpadam w odwiedziny wieczorową porą ...bidulka nie może pochorować ... współczuję i ściskam mocno !!! zdrowiej szybciutko i na spacer do mnie zapraszam ...kawę w termo-kubki se zabierzmy ze sobą
Zeta ja I zaplanował,, ja Ci tylko fotki wysłalam z inspiracjami juz mi się w glowie kręci od pisania, czytania, jechanie, beeee...
zeta kopiuj Agę to lepiej na tym wyjdziesz
Aga siostro ogodowa kofam
Ty moje góru ja z ciebie przykład biorę .....to będzie donica Marzenie
Kulki trawki i trzmielinka ...hm drugą też chyba nazwe Marzenie 2 czy jakoś tak hihi