Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Wieloszka 09:49, 30 sty 2013

Magda70 napisał(a)

A dalaczego je przesadzasz wiosną??
Ja też mam te thuje

Bo mi się koncepcja na to miejsce zmieniła - jak to na ogrodowisku
Magda70 10:16, 30 sty 2013

Taaa....dlaczego zadałam to pytanie

haha...dobre...
Zeta 10:20, 30 sty 2013

Bedzie zagajnik brzozowy...pod spodem kulki danica ...a wokół kulek carexy ???
Zgadłam tego plana ???
Bogdzia 11:00, 30 sty 2013

Poczytałam i widzę ze ciągle coś planujesz. Bez przerwy zmiany. Piękny już masz ogród ale jak może byc jeszcze piekniejszy to zmieniaj. Ja właśnie jak do Ciebie zaglądam to nic nie piszę bo nie umiem nic doradzic , poczytam i sobie idę, tym razem jednak sie wpisuję.A śniegu u Ciebie już bardzo mało. U mnie dużo więcej. Pozdrawiam serdecznie.
kaisog1 11:06, 30 sty 2013

Aga śliczne te tujki Normalnie sobie zafunduje takie dwie (szaleństwo poza listowe) ale mam na nie plan
Wieloszka 11:39, 30 sty 2013

Magda

Zeta prawie zgadłaś Nie tak monochromatycznie jednak - zamierzam dodać jeszcze wrzosy, jakieś trawki większe i cisy summergold (przesadzone z innego miejsca).

Gosia jak ja robię takie szaleństwo "poza listowe", to potem na to "listowe" już nie starcza
Wieloszka 11:44, 30 sty 2013

Bogdzia napisał(a)
Poczytałam i widzę ze ciągle coś planujesz. Bez przerwy zmiany. Piękny już masz ogród ale jak może byc jeszcze piekniejszy to zmieniaj. Ja właśnie jak do Ciebie zaglądam to nic nie piszę bo nie umiem nic doradzic , poczytam i sobie idę, tym razem jednak sie wpisuję.A śniegu u Ciebie już bardzo mało. U mnie dużo więcej. Pozdrawiam serdecznie.

Bogdziu, ja zazwyczaj też tak robię - poczytam po cichutku i zmykam dalej. Ale czasem ślad zostawiam, nawet jak nie mam nic mądrego do powiedzenia Po tym śniegu, którego już wczoraj było mało - dziś nie ma śladu. A plany? No snuję jakieś, ale wiadomo - dopiero czas i fundusze pokażą, ile z nich uda się zrealizować...
Dziękuję za odwiedzinki
Zeta 11:46, 30 sty 2013

Wieloszka napisał(a)
Magda

Zeta prawie zgadłaś Nie tak monochromatycznie jednak - zamierzam dodać jeszcze wrzosy, jakieś trawki większe i cisy summergold (przesadzone z innego miejsca).

Gosia jak ja robię takie szaleństwo "poza listowe", to potem na to "listowe" już nie starcza

Haha ja też mam pod doorenbosami danice i wrzosy a za danicą horti limki. zestaw ogrodowiskowy ?????
Wieloszka 11:50, 30 sty 2013

Zeta napisał(a)

Haha ja też mam pod doorenbosami danice i wrzosy a za danicą horti limki. zestaw ogrodowiskowy ?????

Oszszsz Tyyy!!! I dopiero teraz mi o tym mówisz? To ja tu inspiracji po całym świecie szukam, a na Roztoczu gotowiec sobie rośnie? Foty proszę!!!!!!!! Może być u Ciebie.
Zeta 12:27, 30 sty 2013

Wrzuciłam u siebie