Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Wieloszka 21:31, 30 mar 2015

Majenko, pogoda w sobotę nie nastrajała do niczego, dziś też nie rozpieszcza - delikatnie mówiąc - łeb urywa Fotek niet!
Magda70 21:47, 30 mar 2015

Ale nadrobisz Aga te fotki co nie...
nawigatorka 22:56, 30 mar 2015

Wieloszka napisał(a)

Tak, koło altany. Nie wiem, czy soon - raczej nie Wymyśliłam sobie tę donicę murowaną na 3 warstwy bloczka, wygląda jak parter domu, a dopiero jedna ściana stoi Na razie chodzę koło niej co dzień i patrzę, czy jednak nie kazać M. jednej warstwy rozebrać...

Nie rób tego M... Może obrazic się na kielnię na przyszłość a do murkow idzie się przyzwyczaić - wiem coś o tym.jak obsadziesz donice będzie inaczej.
Borbetka 08:01, 31 mar 2015

W tak dużym ogrodzie wyższa donica nie będzie razić. A rozbieranie ... współczuję.
siakowa 08:04, 31 mar 2015

Wieloszka napisał(a)

.... Na razie chodzę koło niej co dzień i patrzę, czy jednak nie kazać M. jednej warstwy rozebrać...

Oj jak oni tego nie lubią
Wieloszka 22:23, 31 mar 2015

Nawigatorko, Borbetko, Kasiu-siakowa pooglądałam jeszcze raz inspiracje pinterestowe odnośnie donicy, poprzymierzałam się z krzesełkiem (imitującym przyszłą ławkę), zmierzyłam i... chyba jednak zostanie jak jest. 70cm wysokości będzie dobrze
nawigatorka 22:27, 31 mar 2015

Wieloszka napisał(a)
Nawigatorko, Borbetko, Kasiu-siakowa pooglądałam jeszcze raz inspiracje pinterestowe odnośnie donicy, poprzymierzałam się z krzesełkiem (imitującym przyszłą ławkę), zmierzyłam i... chyba jednak zostanie jak jest. 70cm wysokości będzie dobrze

Ufff... M oszczędzony
noemi 22:35, 31 mar 2015

Uśmiałam się z parteru domu dobrze, że jest dobrze

… jak dekoracje świąteczne? …mech sztuczny w glicerynie brudzi bardzo … co chciałaś zrobić z tym mchem ?
Wieloszka 22:36, 31 mar 2015

nawigatorka napisał(a)

Ufff... M oszczędzony

On też bardzo happy
Wieloszka 22:42, 31 mar 2015

noemi napisał(a)
Uśmiałam się z parteru domu dobrze, że jest dobrze

… jak dekoracje świąteczne? …mech sztuczny w glicerynie brudzi bardzo … co chciałaś zrobić z tym mchem ?

Trochę dodać do wianka, a resztą owinąć cebulki hiacyntów.
Wczoraj przyniosłam hiacynty do domu i chyba za późno - nie zdążą rozkwitnąć do świąt, malusie jeszcze są. A bałam się odwrotnie
A jak robiłam akcję płukania ich korzeni z ziemi, to połowa korzeni odpadła -strasznie kruche są i delikatne Myślisz, że zakwitną w ogóle, czy je uśmierciłam?
Nakupiłam na giełdzie sztucznych kfiatków do wianka, tylko okazało się, że wianka już nie mam, zapomniałam że zużyłam na Boże Narodzenie Gdzie można takie kupić poza giełdą?
To tyle gorzkich żali Dekoracji niet!