Dziękuję za pochwałe ale do bycia ogrodnikiem tomi jeszcze daleko!!!
ale przyznam że cieszy takie samodzielne rozmnażanie, a w szczególności jak się udaje
A dzieki Tobie Danusiu wiem co mi jest potrzebne, a nie takie przypadkowe rośliny, dorwane gdzie popadnie
CZY BĘDĘ CHCIAŁA???
No żarty sobie robisz?? No pewnie, że będę chciała. Dla mnie to zaszczyt prawdziwy.
Anabelka od Asi to jest coś.
W związku z powyższym zaklepuję dla Ciebie jedną donicę żurawek, już jej nie dzielę i nie skubię abyś miała jak najwięcej sadzonek
Wszystkie Twoje roślinki są przepiękne!!
Trawy dorodne, tyle sadzonek, a Ty marudzisz. Ja mam jedynie 4 sadzonki carexa . Tak bym jeszcze chciała kupić trochę trawy i żurawek, southerna lub marmalade.
Myślisz, że do zimy mi się jeszcze ukorzenią zanim wpadną w sen??
Myślę że to ostatnie momenty na dzieleni, ale jak bby co to w całości przechowasz do wiosny i podzielisz na wiosnę
Anabelka już zaklepana jak się pogoda pogorszy na dobre to ją wykopie i Ci wyślę
No ja dzisiaj miałam 2 godz, wolne od młodego i wyrwałam się oplewić biedulki tuje bo zarosły okropnie na tym naszych ugorze, urobiłam się trochę ale efekt mi sie podoba
mam zamówioną korę przekompostowaną w tartaku, może jutro uda mi się odebrać kilka worków.
tak oto się wzięłam za robotę u "siebie"
w trakcie
a z tym walczyłam:
kamienie, mlecz i wszelkiego rodzaju chwaścidła:
wiem wiem, tuje nie są najpiękniejsze, ale od mojego dziadziusa którego już nie ma dla mnie hodowane , i poprostu takie jake są na działce mojej chce mieć z czasem się zagęszczą, już je zaczęłam podcinać.
to mnie czeka jutro: