Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaska 09:13, 17 kwi 2013

ana_art napisał(a)
Asiu mam wrażenie, ze teraz u wszystkich 'szybki' objad

teraz to te obiady takie ekspresowe muszą być
Joaska 09:14, 17 kwi 2013

beta napisał(a)
Joasiu, ale się zadoniczkowałaś...podziwiam....masz Kobietko cierpliwość....i rękę do ukorzeniana....a skrzyneczki fajniutkie...malutkie, zgrabniutkie
pozdrawim i zdrówka życzę

Beatko jeszcze myślę że troche doniczej dojedzie od babci więc ...
skrzyneczki fajne są , na prawdę wygodnę na taką "uprawę" ogrodu jak moja
popcorn 09:24, 17 kwi 2013

Joasiu obejrzalam Twoje zmagania, woo, musisz padac ze zmeczenia! doniczek tyyyle! Czemu nie sadzic prosto do gruntu? Teraz chyba juz na tyle cieplo jest, ze nic by sie nie stalo? Wystawilam wcozraj moją różę na pniu i zostawiłam na noc, 13 stopni jest...
Skrzynie nadstawki paletowe mam i ja, super są

powodzenia, będę zaglądać!
Joaska 09:41, 17 kwi 2013

Co do strat zimowych to na razie nie mogę ocenic, bo większość roślin jest jeszcze u babci, a te co są u mnie raczej na 100% żyjące.
W sumie to tylko dwie róże wyglądają nienajciekawiej- Eden Rose i Cinderella, ale coś tam zielonego widac więc będzie dobrze.
Przymrozki mi załatwiły Vertigo - zła na siebie jestem, stały w domu bylo dobrze to mi sie zachciało wystwiania na dwór!!

Zobywam palety na meble ogrodowe jak juz uzbieram dostaeczną ilośc zabieram się za "montaż mebli"
Joaska 09:43, 17 kwi 2013

popcarol napisał(a)
Joasiu obejrzalam Twoje zmagania, woo, musisz padac ze zmeczenia! doniczek tyyyle! Czemu nie sadzic prosto do gruntu? Teraz chyba juz na tyle cieplo jest, ze nic by sie nie stalo? Wystawilam wcozraj moją różę na pniu i zostawiłam na noc, 13 stopni jest...
Skrzynie nadstawki paletowe mam i ja, super są

powodzenia, będę zaglądać!

Karolci bop to nie"mój grunt", tutaj mieszkamy tymczasowo, dopóki nie ukończymy budowy i nie ogrodzimy działki, dlatego nie chcę niczego wkpoywać w ziemię na nie swojej działce, a chce mieć mój własny ogródek na codzień stąd ten pomysł ze skrzyniami i doniczkami.
anula_wn 11:25, 17 kwi 2013

no patrz Joasia, byłam u Ciebie, skrzynie widziałam i podziwiałam i chyba z tego podziwu mnie zatkało, że nic nie napisałam...a myślałam, że napisałam.... super! i brawo ! no i rozsady cudniaste ! niech Ci rośnie!!!
Joaska 11:32, 17 kwi 2013

Witaj Anula
Nie ma na razie co podziwiac , ale fakt że troche się już namachałam, ale ile machania mnie jeszcze czeka to aż strach sie bać.
Dobrze że ja to poprostu lubie!!! Odpoczywam sobie przy łopacie jak nigdy, wszystki stresy mi odchodzą. jak to popularnie się mówi ..... Lubie to!
Dziś wi kieleckim pochmurno i bedzie lać,ale moze to i dobrze...
Juzia 11:43, 17 kwi 2013

Lepiej lać niż wiać

A jak tam budowa? że się tak wtrącę...
Madzenka 23:24, 17 kwi 2013

Joaska napisał(a)

Karolci bop to nie"mój grunt", tutaj mieszkamy tymczasowo, dopóki nie ukończymy budowy i nie ogrodzimy działki, dlatego nie chcę niczego wkpoywać w ziemię na nie swojej działce, a chce mieć mój własny ogródek na codzień stąd ten pomysł ze skrzyniami i doniczkami.

A to rozsądne!
kitek81 09:16, 18 kwi 2013

Hejka
Widzę, że skrzynie i doniczki pomału wypełniają a jak zwieziesz to co masz jeszcze u babci, to będziesz miała wkoło czego chodzić
Pozdrawiam :*