Dziękuję bardzo, ja lubię próbować zrobić różne rzeczy. Zawsze chcę się przekonać, czy dam radę, a jak nie wychodzi to próbuję kolejny raz. Obecnie robię dwa swetry i do obydwóch brakuje mi wełny. Morelowy mohair właśnie mi dosłali, ale teraz jestem skupiona na świętach.
Czytam i uśmiecham się, jest taki wątek ogrodniczy na instagramie Mateusza. Ten to dopiero jest perfekcjonistą, jak on mnie denerwuje..... żartuję, zaglądam do niego i go podziwiam
Mini szarlotka na zgodę?
Dziękuję ślicznie mam rzeczywiście kilka pięknych róż, to zasługa tego forum i wymiany doświadczeń. Ja przed erą Ogrodowiska miałam tylko jedną niechcianą różę, a teraz nawet sama ukorzeniam z powodzeniem róże z patyków ciętych na jesieni. Mam też kilka róż, którym daje kolejny rok szansę, a one jej nie wykorzystują. Kiedyś wylecą, ale mocno testują moją wytrzymałość.
Żebyś Ty wiedziała jak czasem wygląda ,, ustawka,, której kawałek później pokazuję. Interesuję się fotografią od dawna, ale mimo wykupionych kursów dalej robię zdjęcia na wyczucie i lustrzanką i telefonem.