Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku II

W moim małym ogródeczku II

Wafel 20:23, 11 mar 2026

Te rojniki jak ładnie wyeksponowałaś, ptaszki też cudne, lubię takie ceramiczne, porcelanowe, zawsze oko zawieszę, muszę uważać na Jarmarku Dominikańskim, bo same mi wpadają do ręki
Dekoracje z klasą jak zawsze!
Ślę tobie serducho dzielna, twórcza kobieto! Dużo zdrowia i sił życzę ❤️
Rumianka 12:19, 12 mar 2026

Doris, Twoje dekoracje, wypieki (nie na twarzy) smakowicie wyglądają, a i Ty sama w sobie fajna babeczka jesteś...o zdolnościach sięgajacych najwyższych półek... Dużo zdrowia kochana życzę.
Dorota321 11:57, 21 mar 2026

mirkaka napisał(a)
To Ty telefonem robisz takie piękne zdjęcia???
Ostatnio wróciłam do lustrzanki, ale tylko w ogrodzie. Jest za ciężka, za duża, ale jeszcze przydatna. Poza domem robię telefonem zdjęcia.

Dorota321 12:03, 21 mar 2026

Gosialuk napisał(a)
Dorotko dopiero przeczytałam te smutne wieści. Dobrze, że myślisz pozytywnie, bo to bardzo ważne. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie w dobrym kierunku. Trzymam kciuki.
Dziękuję za słowa wsparcia, zawsze powtarzam, że na zamartwianie się jeszcze przyjdzie pora. Mózg mówi, że to ten czas, a ja mówię sobie nie mam na to wpływu, więc nie będę się zadręczać. Co ma być , to będzie bez względu na to , czy będę się martwić i w ten sposób katować swój organizm, czy po prostu czekać co się wydarzy.

Dorota321 12:11, 21 mar 2026

Wafel napisał(a)
Te rojniki jak ładnie wyeksponowałaś, ptaszki też cudne, lubię takie ceramiczne, porcelanowe, zawsze oko zawieszę, muszę uważać na Jarmarku Dominikańskim, bo same mi wpadają do ręki
Dekoracje z klasą jak zawsze!
Ślę tobie serducho dzielna, twórcza kobieto! Dużo zdrowia i sił życzę ❤️
Dziękuję ślicznie, czasem nie jestem silna, czasem łzy same płyną. Wtedy mówię, że to przez to, że mam kanalik łzowy zarośnięty.
Ptaszków mam około 30 i już nawet nie patrzę na stragany, żeby się nie skusić. Ostatnio kupiłam doniczkę cementową z ptaszkami - taką mam silną wolę Ładna jest, powiem Ci

Dorota321 12:27, 21 mar 2026

Rumianka napisał(a)
Doris, Twoje dekoracje, wypieki (nie na twarzy) smakowicie wyglądają, a i Ty sama w sobie fajna babeczka jesteś...o zdolnościach sięgajacych najwyższych półek... Dużo zdrowia kochana życzę.
Bardzo mi miło czytać takie wpisy, wszystkie jesteście wspaniałe i bardzo mnie motywujecie. Dziękuję bardzo
Wianek zrobiłam całą podstawę z bukszpanów. Pozbierałam obcięte kawałki i je wykorzystałam, prawie pół dużego wiadra było tych bukszpanowych wierzchołków i weszło wszystko.

W misie przykleiłam klejem na gorąco 3 cienkie wstążeczki. Do nich przywiązałam gąbkę florystyczną (taki pasek o szerokości około półtora cm) Cała zawartość trzyma się na tych gąbkach.
Może komuś przydadzą się te wskazówki i zrobi sobie taki stroik.

Joku 19:51, 21 mar 2026

Dorotko, pozytywne nastawienie w chorobie to bardzo pożądana cecha, a u ciebie takie wyczuwam. Trzymam mocno kciuki za twoje zdrowie.
Ja nie potrafię zrobić nawet aparatem (zwykła idiot - kamera) takich ładnych zdjęć jak ty telefonem. Myślałam że robisz wszystkie zdjęcia jakąś wypasioną lustrzanką.
Wafel 19:59, 21 mar 2026

Stroik z niebieskimi kwiatkami jest śliczny Patrzę, szukam tej donicy z ptaszkami, gdzie ona jest???
Łzy ludzka rzecz i nie są oznaką słabości ❤️
zawitka 08:13, 22 mar 2026

Dorotko smutno mi ze choroba daje znaki ale masz rację nie wolno się poddać trzymam kciuki ii zdrowaSki palnę do P Boga za twoje zdrowie . Jesteś najzdolniejsza osoba na forum i wspaniale wykorzystujesz czas. Pozdrawiam Cię i zawsze bądż taka uśmiechnięta jak przy prezentacji wspaniałych sweterków.
Gosialuk 18:21, 22 mar 2026

Ta kompozycja w łódeczce śliczna.