Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku II

W moim małym ogródeczku II

Dorota321 15:52, 21 sty 2026

Basieksp napisał(a)
Selfik bardzo ładny, bardzo ładnie wyglądasz
Dziękuję.
Zaczyna mi się już dłużyć ta zima, wszystko oblodzone, trudno wyjść nawet na spacer.

Dorota321 15:59, 21 sty 2026

Alija napisał(a)
Dorotko, pięknie wyglądasz, ozdoby świąteczne i wypieki, jak zawsze cudne.
Wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze na nowy rok, zdrówka i dużo radości z ogrodowania, fotografowania, pieczenia i upiększania świata.
Pozdrawiam serdecznie
Dziękuję bardzo i niech się spełni. Tobie również życzę, abyś mogła spełniać swoje marzenia.
Ja to już tęsknię za wiosną, w końcu śnieg już był, mróz też dpoisał , więc pora teraz na wiosnę.

Dorota321 16:04, 21 sty 2026

anpi napisał(a)
Dorotko, wysyłam wszelkie serdeczności i zdrówka życzę oraz wielu nowych pomysłów!: D
Dziękuję bardzo i nawzajem. Pomysły w głowie się kłębią, ale zimno takie, że nie ma warunków do działania. Kusi mnie poeksperymentować z gliną samoutwardzalną.

Dorota321 16:20, 21 sty 2026

Ulina napisał(a)

Pierniczki Twoje są cudne, ale mnie najbardziej inspirują naturalne dekoracje ogrodowe, jednak spoglądam głównie w stronę tych najmniej pracochłonnych

Myślałam że u Was większą zimą patrząc na ilość śniegu.
Dziękuję za miłe słowa. Mam pomysły na nowe dekoracje do ogrodu, ale musi zima odpuścić. U nas nasypało śniegu po kolana, później to mocno zamarzło. Zdjęć nie ma, bo wtedy miałam biopsję mammotoniczną i trochę mnie to uziemiło. Zaczynam dochodzić do siebie, ale jeszcze czekam na wynik.

sylwia_slomc... 19:12, 21 sty 2026

Dorota321 napisał(a)

Selfik

Dużo zdrówka i samych pogodnych dni Kochana Dorotko mam nadzieję, że rodzinka ma świadomość jaki skarb w domu posiadają. Mistrzowska ogrodniczka i dekoratorka, mistrzowska fotografka i jeszcze do tego mistrzyni wypieków. Chylę czoła przed tak utalentowaną kobietą. Buziaki