Magara
18:02, 11 sty 2022
Magda - o zbiorniku na deszczówkę to my bardzo intensywnie myślimy od dawna ale wszystko się rozbija o kasę. Jak kopać to na duży zbiornik, a jak duży zbiornik to i kasy dużo trzeba. Póki co w tym roku powinno się udać zmodyfikować jedną studnię, do której leci deszczówka z dachu i uruchomić pompę. Ten temat też od dawna na tapecie, ale zawsze coś pilniejszego było... A pomidory będę upychać gdzie się da
Zuza, Mirka - no plan jest taki, że część do szklarni, kilka do donic, trochę do skrzyń a reszta gdzie popadnie Nie zaczęłam jeszcze planowania części warzywnej, czekam na książkę Danusi Zarazę mam, stąd pomysł na foliak.
Mirka - priv odnośnie zakupów
TAR - miałam chyba dwa lata temu nagietki w pomidorach, faktycznie im pasowało towarzystwo Minus taki, że się nagietki siały na potęgę. W tym roku planuję aksamitki i nasturcje dać do skrzynek, które będą wisieć na płocie w części warzywnej
Zuza, Mirka - no plan jest taki, że część do szklarni, kilka do donic, trochę do skrzyń a reszta gdzie popadnie Nie zaczęłam jeszcze planowania części warzywnej, czekam na książkę Danusi Zarazę mam, stąd pomysł na foliak.
Mirka - priv odnośnie zakupów
TAR - miałam chyba dwa lata temu nagietki w pomidorach, faktycznie im pasowało towarzystwo Minus taki, że się nagietki siały na potęgę. W tym roku planuję aksamitki i nasturcje dać do skrzynek, które będą wisieć na płocie w części warzywnej