Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Całkiem nowy mimo, że stary. Po ogrodowiskowym remoncie (już prawie)

Całkiem nowy mimo, że stary. Po ogrodowiskowym remoncie (już prawie)

TAR 12:51, 25 cze 2025

Asiu, przepiekna ta twoja rabata, dla mnie ideal, jestem zachwycona
Margerytka40 13:01, 25 cze 2025

Margerytka40 13:09, 25 cze 2025

TAR napisał(a)
Asiu, przepiekna ta twoja rabata, dla mnie ideal, jestem zachwycona

Szałwie i kocimiętki już prawie do wycięcia ale świadomie z premedytacją je jeszcze oszczędzam . To najlepszy czas dla tej rabaty teraz
MartaCho 14:01, 25 cze 2025

Przepiękna, zachwycająca, cud, miód i ochy i achy Pełen zestaw zachwytów zostawiam!

Magara 23:08, 25 cze 2025

Asia, rabata jest przepiękna
Czy ja dobrze pamiętam, że masz tam Lady of Shalott?
Jeżeli nie to przypomnij proszę jakie róże masz tam posadzone?
I co pomiędzy nimi? Kocimiętki, szałwie - widzę, a jaki jest plan na późniejsze lato???
Margerytka40 10:05, 26 cze 2025

MartaCho napisał(a)
Przepiękna, zachwycająca, cud, miód i ochy i achy Pełen zestaw zachwytów zostawiam!

Martuś wielkie dzięki
Alija 10:17, 26 cze 2025

Asiu, w końcu doczekaliśmy się Twojej różanki, jest przepiękna, zachwycam się nią, jak zawsze, mistrzostwo świata.
Margerytka40 10:22, 26 cze 2025

Magara napisał(a)
Asia, rabata jest przepiękna
Czy ja dobrze pamiętam, że masz tam Lady of Shalott?
Jeżeli nie to przypomnij proszę jakie róże masz tam posadzone?
I co pomiędzy nimi? Kocimiętki, szałwie - widzę, a jaki jest plan na późniejsze lato???

Tak ,są tam LoS I LEH i Mandarin i Easy Does IT i Margo Koster , SS

Z nimi oprócz kocimiętek i szałwii jeszcze floksy ,kukliki,goździki brodate,powojniki bylinowe,na później to dalej kombinuję i pewnie webena ,rozchodniki = jak znajdę odpowiednie bo chcę jakieś bordowe ale żeby były większe ,rozplenice mini.
Margerytka40 10:28, 26 cze 2025

Alija napisał(a)
Asiu, w końcu doczekaliśmy się Twojej różanki, jest przepiękna, zachwycam się nią, jak zawsze, mistrzostwo świata.

Alicjo ślicznie dziękuję
Magara 22:40, 26 cze 2025

Margerytka40 napisał(a)

Tak ,są tam LoS I LEH i Mandarin i Easy Does IT i Margo Koster , SS

Z nimi oprócz kocimiętek i szałwii jeszcze floksy ,kukliki,goździki brodate,powojniki bylinowe,na później to dalej kombinuję i pewnie webena ,rozchodniki = jak znajdę odpowiednie bo chcę jakieś bordowe ale żeby były większe ,rozplenice mini.

Asia, wielkie dzięki za info Ja wciąż błądzę w temacie mojej planowanej różanki
LEH to chyba już wycofane Jakiś czas temu chyba Anda o tym pisała. SS to Summer Song???

Ciekawa jestem co wymyślisz "na później" Moja pierwsza myśl, to też były werbeny, ale jak sobie wyobraziłam pielenie sryliarda siewek wśród róż - to pomysł uznałam za kiepski