Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana 2

Doświadczalnia bylinowo-różana 2

Anda 16:05, 29 lip 2023

Agatorek napisał(a)
Zastanawiałam się, dlaczego dawno nowych fotek nie widziałam. A to moje gapiostwo, przegapiłam .

Piękne rośliny w pięknych kompozycjach. Wszystko idealnie połączone. Brawo Ty!

Dzięki Aga
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Makao 10:49, 07 sie 2023

Ewcia miło było poznać, wręcz bardzo miło .
Mam nadzieję że dotarłaś do domu cała i zdrowa
Ściskam mocno bo nawet się nie pożegnałyśmy tak szybko wsiadłyście do tego autokaru
Anda 10:34, 08 sie 2023

Makao napisał(a)
Ewcia miło było poznać, wręcz bardzo miło .
Mam nadzieję że dotarłaś do domu cała i zdrowa
Ściskam mocno bo nawet się nie pożegnałyśmy tak szybko wsiadłyście do tego autokaru

Aniu, nawzajem, mnie również było bardzo miło Cię poznać
Dotarłam cała, zdrowa i bez przygód na szczęście.
Naprawdę byłyśmy wszystkie tak zakręcone, że odwrót nastąpił szybciej niż mogłyśmy zareagować Ściskam również i mam nadzieję, że spotkamy się ponownie. Zapraszam również do mnie

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Gruszka_na_w... 10:38, 08 sie 2023

Och, nie wiedziałam, że miałaś tak udaną drugą część urlopu. Jak wrażenia?
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Anda 10:45, 08 sie 2023

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Och, nie wiedziałam, że miałaś tak udaną drugą część urlopu. Jak wrażenia?

Haniu, poziom zakręcenia w tym dniu wskazuje na to, że było po prostu wspaniale Wspaniali ludzie, wspaniale ogrody, moc wrażeń.
Dana i Witek otwarci i bardzo mili. Świetnie się z nimi rozmawiało. Poznane dziewczyny przesympatyczne. Wszystkiego za mało, rozmowy za krótkie, a ten dzień powinien był mieć 48 godzin
Napia 13:24, 08 sie 2023

Ewka, bardzo, bardzo dziękuję za przemiłe spotkanie Cieszę się, że mogłam Cię poznać, ale czuję niedosyt, bo chociaż tyle się działo, to z radością spędziłabym więcej czasu z Tobą i dziewczynami. Tak jak piszesz ten dzień powinien trwać znacznie dłużej
Dobrze, że pogoda postanowiła sprawić nam niespodziankę i mogłyśmy spokojnie zwiedzić piękny ogród Danusi i Witka Ściskam
Makao 14:42, 08 sie 2023

Dla mnie też za krótko trwało spotkanie. Chciałam być i tu i tu. Mam nadzieję że za rok znowu zorganizujemy spotkanie w Przypkach tylko w innym miesiącu i będę mieć więcej czasu na pogaduchy. Moje spóźnienie wszystko mi popsuło. Następnym razem wyjadę godzinę wcześniej. Nie będę słuchać się małża tylko zrobię to co nawigacja pokazuje
lilarose 23:14, 08 sie 2023

Ewa, mignęłaś mi tylko, złapałyśmy się w pół słowa a przeciez tyyyle tematów chciałabym z Tobą omówić.
Nic, trzeba mieć nadzieję na dłuższe spotkanie
GingerO 22:29, 09 sie 2023

Ewa, teraz zauważyłam co napisałaś. Zrobię zdjęcie róży w najbliższym czasie i spróbuję wysłać. Próbowałam wysyłać już z telefonu komuś innemu zdjęcia, ale mi się nie udało. Pozdrawiam
Anda 14:17, 12 sie 2023

Napia napisał(a)
Ewka, bardzo, bardzo dziękuję za przemiłe spotkanie Cieszę się, że mogłam Cię poznać, ale czuję niedosyt, bo chociaż tyle się działo, to z radością spędziłabym więcej czasu z Tobą i dziewczynami. Tak jak piszesz ten dzień powinien trwać znacznie dłużej
Dobrze, że pogoda postanowiła sprawić nam niespodziankę i mogłyśmy spokojnie zwiedzić piękny ogród Danusi i Witka Ściskam

Aga, ja również bardzo, bardzo się cieszę, że mogłam Cię poznać. Dzień był stanowczo za krótki. Może kiedyś uda się wyskoczyć gdzieś na dwa/trzy dni.
Zapraszam również do mnie, na parę dni oczywiście
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies