Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana 2

Doświadczalnia bylinowo-różana 2

Helen 22:12, 11 maj 2022

Czy zmieniałaś trochę kształt rabat?
Czy mi się wydaje, bo tak pięknie wykancikowane?

Uwielbiam Twoje zdjęcia i zestawienia. A donice bardzo eleganckie, chyba też w takie pójdę.
Gosialuk 23:29, 11 maj 2022

Dzięki. To już wiem, że muszę polować na sadzonki. Może trafię go przy jakiejś okazji.
antracyt 06:49, 12 maj 2022

Przócz przedogródka, mam wrażenie, że tym razem zupełnie inne kadry pokazujesz. Oczywiście, jak zawsze piękne
Aż się wierzyć nie chce, że lwie paszcze już tak kwitną. Moje w tym roku nie przezimowały, ale siewek mam srylion.
Roocika 08:01, 12 maj 2022

Anda napisał(a)

Ale ładny kadr.

Ogródek jak zawsze zachwycający, aż trudno uwierzyć, że zdjęcia robione w tym samym czasie co u nas.
Przesyłam Ci deszcz, bo u mnie dziś pada.
Kawa 10:05, 12 maj 2022

cudne te twoje fotki

u mnie miskant memory rozplenice róże heidetraum calamyntia bergenia dragonfly sakura jesienia dosadzę cebulowe
a i dałam jeszcze zdychające hortki bobo
zobaczymy co będzie rosło a co nie
ryska 12:05, 12 maj 2022

Bardzo ładne te szerokie kadry.
Zielono, sielsko, aż chce się usiąść na tarasie i odpocząć.
Roocika 13:11, 12 maj 2022

Ewa, myślisz, że na mojej skarpie dużej pasowałoby i dałoby radę w moim klimacie heptacodium? Czy dać sobie spokój?
Wiolka5_7 15:39, 12 maj 2022

Ewcia ale u Ciebie piękna wiosna daleko do przodu niż u nas ,fajnie sobie obejrzeć
Masz piękniutkio jak zawsze
Ogród jak bombonierka

Twoja knautia ma już pewnie paczki ? Patrz i u swojej jednej zobaczyłam już pączka

U mnie też grzeje codziennie ,dziś do tego jeszcze bardzo wieje ,co jeszcze wysusza,eh... Podają burze ,ale coś mi się nie widzi ten deszcz na radarze jutro będzie trzeba znowu podlewać... Masakra, grzeje i susza jak latem
Martka 19:56, 12 maj 2022

Ewo, balsam lejesz na nasze dusze. Zielono, kolorowo, bujnie, ale że róże już w pąkach, kto to widział Ten może się cieszyć! Moje szanse na deszcz stopniały do 0%, lwie paszcze dopiero wykształciły jedną parę liści właściwych, tak że czekamy na rozwój wydarzeń Jak duże masz już pomidory, dumam, skoro tak wszystko przyspieszyło? Te pogodowe zawirowania są lekko niepokojące... Już nie dumam dalej, cieszmy się tym, co jest teraz. Pozdrawiam, Ewo!
Rojodziejowa 20:50, 12 maj 2022

Ewuś, znów przyszłam z pytaniem Penstemon digitalis. Fajny? Wytrzymały? Do czego pasuje?