Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Grzebiuszka ziemna

Grzebiuszka ziemna

AgaBoso 09:37, 28 sie 2024

Dopiero dojrzałam kawiarenkę, uroczy zakątek. Czy słuchasz francuskich piosenek do kawki?
malgorzata_s... 22:26, 29 sie 2024

Uroczy kącik kawowy Też bym tam zasiadała do kawki.Rdest uwielbiam Pozdrawiam serdecznie.
anabuko1 18:04, 30 sie 2024

Świetna ta francuska kawiarenka.
Brawo za pomysł.
Bukiet polnych kwiatów też mi się spodobał.
Nie ma to jak natura
Ewa777 23:15, 31 sie 2024

Piękny bukiet polnych kwiatów. Zwróciłam uwagę na sentymentalny wazonik. Fajne są takie pamiątki.
Kawiarenka urocza. Będzie kolejka chęntnych na kawę
Kordina 09:46, 01 wrz 2024

Dziewczynki - podziękuję zbiorowo za zachwyt nad bukiecikiem i kawiarenkę, widzę, że będę musiała zrobić listę na zapisy do kawiarenki

Agnieszka_Z napisał(a)
Dopiero dojrzałam kawiarenkę, uroczy zakątek. Czy słuchasz francuskich piosenek do kawki?

Agnieszko lubię Edith Piaf pewne rzeczy się nigdy nie starzeją podobnie jak "Dziwny jest ten świat"...
Znowu byłam na trochę w Krynicy i ani jednego dzika tym razem nie zobaczyłam za to wysyp jakichś maleńkich, jasnych komarków, ale tak jadowitych, ze szok! Jestem cała w kropach ugryzień

Dla Was z podziękowaniem i pozdrowieniami pomponelka :

Strzelnęłam sobie świecące trawki w ogrodzie

Rojodziejowa 10:03, 01 wrz 2024

Te świecące to mi meduzy przypominają

W której Krynicy?
Basieksp 10:38, 01 wrz 2024

A mi się te świeciące trawki z małymi fontanami skojarzyły Tak o tych dzikach sobie pomyślałam, chyba mniej uciążliwe i mniej agresywne by były niż te meszki
ElzbietaFranka 21:54, 02 wrz 2024

Dla mnie Edith Piaf zawsze się kojarzy z piosenką "Niczego mi nie żałuje". Z Niemenem "Sen o Warszawie", Demarczyk "Groszki".
Już nie chce wyliczać piosenek króla rock and rolla Presleya.
To były czasy a nie to wycie co teraz.

Wracając do ogrodu - meduzy Sama bym sobie takie zafundowała.
ElzbietaFranka 22:11, 02 wrz 2024

Wczoraj było takie piękne światełko, że limonkowe paprocie były jeszcze bardziej limonkowe:

Fantastyczne te fotki, ale utrafilas..mimo dobrego świata pięknie dobrane roślinki.

Bożenko nie wie czy już pisałam masz bardzo ładne lawendy takie kopiaste. Mój eM jak podlewa trawnik też podlewa lawendę a ja się wściekam. Mówi, że woda jeszcze roślinom nie zaszkodziła.

Patrzę na tą kawiarenkę bardzo gustowna. U mnie w przyszłym roku na wiosnę będzie zadaszenie nad tarasem też będę chciała sobie gniazdo uwic na starość na odpoczynek. Na razie to mam zasow.
Magara 22:33, 02 wrz 2024

Bożenko, ja się do Ciebie jednak zapisuję na listę chętnych na te paprocie
Nie wiem kiedy będę je chciała, ale zapisana przynajmniej będę