Bożenko, podglądam forum w telefonie, ale strasznie nie lubię z telefonu pisać
Teraz w końcu znalazłam czas (chwilę dosłownie) przy lapku więc od razu piszę, że zaczątki Twojej szklarenki mnie urzekły, będzie cudnie i klimatycznie
Bardzo żałuję, że mój DT nie dał się na takie dzieło namówić, ale z drugiej strony wiem, że zadań budowlanych mamy mnóstwo w sezonie i gdzieś trzeba odpuścić, ehhh...
Będę mocno kibicować
Bożenka Grzebuiszkowa, co janioły cudne maluje, gdy zajrzysz do jej wątku- co rusz Cię zaskakuje.
Lubimy wszyscy bardzo przychodzić tutaj w gości, by czerpać od niej humor, a czasem i mądrości.
Na budowaniu zna się jak Bob Budowniczy, wszystko robi dokładnie, niczego nie spierniczy.
Hoduje piękne lilie, zielone ma paluszki, kocha wszystkie zwierzaki: od ptaszków, do małej muszki...
..to taki poranny pean na cześć naszej Grzebiuszki
Ale fajna szklarenka powstaje Cudna ceglana jak mnie się marzyła, ale nie zostanie marzenie spełnione. Cieszę się, ze Twoje się spełnia Wianek bardzo ładny, nie typowy, Anioł cudo.
Bożenko, ale świetlisty ten wianuszek, śliczny ! Z czego to białe- jakiś pofałdowany materiał, czy waciki?
Anioł przecudny!
A jaka szklarenka się szykuje!!! No już zazdraszczam, bo wiesz, że taka z cegłą to u mnie by się wpisała...! Ale będę przychodzić do Ciebie się zachwycać!