Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Spełnianie marzeń - ogród czas start

Spełnianie marzeń - ogród czas start

Marcin89 18:32, 18 lip 2026

Angelika95 napisał(a)
No mam już ładne miejsca
A co my wszyscy Ci mówiliśmy?! Nooo

Pozdrawiam
Angelika95 22:14, 18 lip 2026

Białe jeżówki to zdecydowanie moje ulubione kwiaty, dlatego dodałam je też na inne rabaty w ilościach hurtowych.

Powoli realizuję swój cel, codziennie coś działam i już zaczynam być naprawdę zadowolona
Angelika95 17:37, 19 lip 2026

MagdaLenka 18:00, 19 lip 2026

Jak romantycznie!
Najważniejsze, że jesteś zadowolona z efektu (to rzadkość u ogrodników, większość skupia się na niedociągnięciach). Możesz odtrąbić ogrodowy sukces.
Angelika95 18:58, 19 lip 2026

Odtrąbię jak skończę wszystko
Angelika95 21:19, 19 lip 2026

A to już całkiem niedługo, więc w moim przypadku to, że ogród nigdy nie jest skończony się nie sprawdzi. MAM NADZIEJĘ pewnie będę coś dosadzać, ale szkielet powinien pozostać taki sam. Oby
MagdaLenka 21:32, 19 lip 2026

U mnie szkielet też pozostanie bez zmian (zwłaszcza kilkumetrowe drzewa), ale do obsadzenia mam jeszcze sporo powierzchni. Ten sezon mam słaby, jestem bez weny. Ogród leży odłogiem. Mam nadzieję, że nabiorę werwy w sierpniu.
Judith 21:44, 19 lip 2026

Angelika95 napisał(a)
A to już całkiem niedługo, więc w moim przypadku to, że ogród nigdy nie jest skończony się nie sprawdzi. MAM NADZIEJĘ pewnie będę coś dosadzać, ale szkielet powinien pozostać taki sam. Oby

Hehe, to że zagospodarujesz wszystkie planowane w danym momencie miejsca nijak się ma do stwierdzenia, że ogród jest skończony .
Fotka z płotkiem jest urocza . A ogrodowy sukces można odtrąbić po każdej skończonej (w danym momencie, ekhm) rabacie .
ewsyg 21:50, 19 lip 2026

Angelika95 napisał(a)

Angelika, masz już ładne miejsca. Też lubię białe jeżówki. Widzę, że sporo mi się wysiało. To drzewko co widać na pierwszym planie, to jest czereśnia?
Angelika95 22:09, 19 lip 2026

Judith napisał(a)

Hehe, to że zagospodarujesz wszystkie planowane w danym momencie miejsca nijak się ma do stwierdzenia, że ogród jest skończony .
Fotka z płotkiem jest urocza . A ogrodowy sukces można odtrąbić po każdej skończonej (w danym momencie, ekhm) rabacie .

Dla mnie ogród jest skończony, kiedy będę czekała już tylko na rozrośnięcie się roślin mam nadzieję, że już nie będę wszystkiego przesadzać co sezon, no ale 'nigdy nie mów nigdy'