Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Spełnianie marzeń - ogród czas start

Spełnianie marzeń - ogród czas start

Angelika95 11:21, 17 cze 2026

MagdaLenka napisał(a)
Ja mam różową Caradonnę, więc mogłabym spróbować rozmnożyć, ale pewnie nie urządza Cię takie czasochłonne rozwiązanie.
Gdybyś dała radę wybrać się w nasze strony, to w Nałęczowie jest stacjonarnie.

Kochana jesteś, ale masz rację - chcę już ja też mam, ale nie da się jej rozdzielić na tyle ile potrzebuję
Patrycja_KG_Lu 09:24, 18 cze 2026

Będę w niedziele w szkółce w Nałęczowie, mogę spróbować Ci wysłać jeśli mocno Ci na tym zależy. A ile sztuk potrzebujesz?
Patrycja. Tworzę ogród bylinowo-trawiasty Nowoczesny, długi, wąski, różowo-biały (okolice Lublina), a także mam Pomidorowy Zawrót Głowy. Skrócona historia ogrodu i każdej z rabat w formie zdjęciowej w wizytówce.
Angelika95 20:52, 19 cze 2026

Patrycja nie wiem czy mogę Cię tak kłopotać, potrzebuję 12 sadzonek. Jeśli nie byłoby to dla Ciebie duże utrapienie to poproszę, a jeśli nie masz na to czasu no to nic, nie przejmuj się
LIDKA 20:55, 19 cze 2026

Angelika naszej Wioli forumowej zapytaj na insta. Ma mieć caradonne za ok miesiąc bo pytałam ale nie wiem czy różowa.
Insta MODNE TRAWY.
Patrycja_KG_Lu 08:34, 22 cze 2026

Angelika95 napisał(a)
Patrycja nie wiem czy mogę Cię tak kłopotać, potrzebuję 12 sadzonek. Jeśli nie byłoby to dla Ciebie duże utrapienie to poproszę, a jeśli nie masz na to czasu no to nic, nie przejmuj się

Niestety wszystkie Caradonny Pink wykupione. Rozmawiałam z właścicielką i niestety nawet jak domówią to w P9, żeby potem dać im podrosnąć u siebie, a do sprzedaży trafią późno po przesadzeniu do większych doniczek.
Patrycja. Tworzę ogród bylinowo-trawiasty Nowoczesny, długi, wąski, różowo-biały (okolice Lublina), a także mam Pomidorowy Zawrót Głowy. Skrócona historia ogrodu i każdej z rabat w formie zdjęciowej w wizytówce.
Angelika95 12:51, 22 cze 2026

Dziękuję Patrycja
MartaCho 13:20, 22 cze 2026

A ja chciałam napisać małe sprostowanie - w sumie to mało istotna informacja, ale- odradzałam Ci wcześniej różową szałwię compact, a teraz śledząc inne wpisy i widząc jak ta bylinka zakwitła, to nie jest to szałwia, tylko mały przetacznik kłosowy 'Bubblegum Candles' Veronica- u mnie strasznie słaby w tym roku- jego odradzam.
Angelika95 18:32, 22 cze 2026

Dzięki Marta
Angelika95 19:43, 24 cze 2026

Różany spektakl trwa
JoannA 09:56, 25 cze 2026

Patrycja_KG_Lu napisał(a)

Niestety wszystkie Caradonny Pink wykupione. Rozmawiałam z właścicielką i niestety nawet jak domówią to w P9, żeby potem dać im podrosnąć u siebie, a do sprzedaży trafią późno po przesadzeniu do większych doniczek.

Wczoraj były jeszcze dostępne w szkółce różanej Floribunda.