Skoro świerki dużo miejsca to może żywopłot z cisa? Tylko nie wiem ile się z nim odsunąć od katalp. Myślisz, że to byłby lepszy pomysł? Nie zacieni warzywnika, mam naprawdę dużo miejsca
Ścieżka do warzywnika pokrywa się ze ścieżką, którą teraz tam wchodzę. Podobają mi się takie przejścia, nie chciałabym z tego rezygnować. Warzywnik jest ukryty, bo wiadomo że nie zawsze jest tam ładnie, ale wejście do niego jest przyjemne.
Sąsiadów będę miała po prawej stronie, są w trakcie budowy. A po lewej oddziela mnie od sąsiadki wąska działka, która też pewnie będzie zabudowana w przyszłości. Prywatność i żywopłot to mój numer jeden, po to jest ten dom, żebym nie musiała z nikim rozmawiać jak nie chcę
Zastanawiam się jeszcze, gdzie zrobić miejsce na domek dla dziecka, huśtawkę itd. Dobrze gdyby było widać ją z salonu, tarasu, ale to może samo się wyklaruje później

jedyny element, który nie ma swojego miejsca
Mam jeszcze pytanie odnośnie czosnków i tulipanów. Czy mogę je wsadzać na etapie wykonywania rabat czyli wiosną? Czy muszę czekać do jesieni? Pytam, bo kłopotliwe jest potem rozgrzebywanie rabaty wyłożonej kartonem i zrębkami