Byłam nie raz, ale pewnie incognito. Już straciłam rachubę co do tego, w których wątkach się witałam, a w których nie. Wybacz więc moje faux pas, już nadrabiam:
Dzień dobry. Bardzo przyjemny watek. Podglądam już od jakiegoś czasu, a ostatnio przyciągnęły mnie dylematy w kwestii kształtu rabat. Sama nadal nie mogę się zdecydować - geometryczne czy faliste linie. Mam nadzieję, że rozwinięcie tematu w Twoim wątku i mnie zainspiruje.
Dzień dobry
Też tracę rozeznanie, gdzie się witałam, a gdzie tylko podglądam
W kwestii rabat chwilowo zaniemówiłam. Jeszcze jestem oszołomiona po przeżytym wstrząsie
Wydawało mi się, że tylko proste linie chcę, a tymczasem jak zobaczyłam propozycję Andy to mi zrobiło takie: łaał !!! To jest to! Chcę iść w tę stronę.
Pewnie będę rozkminiać, dojrzewać, zmieniać, planować.
Pewnie trochę to potrwa, ale tam będzie ten łuk i koniec
Te kwadraty w Hortensjowym chyba nie wyglądają już tak jak na projekcie. Byłam w ogrodzie u Helen chyba półtora roku temu.
Jest piękny choć malutki. Rośliny rosną jak szalone.
Gdzieś na wątku Helen są fotki z piętra domu i tam wiać dobrze układ rabat.
Aniu, bardzo się cieszę, że pomysł przypadł Ci do gustu. Wg mnie w ogrodzie najlepiej zdaje egzamin prostota i to jest takie proste rozwiązanie
Sprawdź jak to by wyglądało w realu. Ja widzę tylko to co na zdjęciu Dębów nie widziałam. Może mogłabyś zrobić jakieś aktualne zdjęcia. Teraz widać wszystko jak na dłoni bo bez liści
Anda rozwaliła system
Jak zobaczyłam łuk, tak zapomniałam o kwadratach.
Nadal mi się podobają, ale łuk nadaje takiej miękkości. Pójdę w tę stronę w tym jednym miejscu. W reszcie ogrodu zostają linie proste. Póki co
Bo kobieta zmienną jest