Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

barbara_kraj... 23:29, 05 kwi 2013

Bozenko, na poprawę humoru coś nie białego
Przetacznik 19:47, 06 kwi 2013

Bożenko jak tam aparat? Ja też zamarzyłam o większych możliwościach tylko zastanawiam się czy najtańsza z lustrzanek wniesie rzeczywiście coś nowego w zdjęcia,które robię dotąd kompaktem? Mam wielką ochotę spróbować....
EPODLAS 21:56, 07 kwi 2013

Basiu, dziękuje za niebieski kolorek, to mój ulubiony w ogrodzie. Z taką uwagą dzisiaj słuchałam prognoz, bo nastawiłam się, pojedziemy w następny weekend na działkę. Zapowiada się dobrze, oby nic się nie zmieniło.

Weroniko, nie mam wypasionej lustrzanki, ale i tak jest to dużo bardziej skomplikowany aparat niż mój kompakt, który chociaż o rozmiarach kieszonkowych sprawował się naprawdę ok. Uczę się właściwie fotografii od od podstaw, mam instrukcję obsługi, oprócz tego wypożyczyłam sobie dwie książki. Na razie jestem lekko zawiedziona, bo nie udaje mi się zrobić rewelacyjnych zdjęć. Przeczytałam dużo o moim Canonie w necie i wiem na pewno, że można nim robić świetne zdjęcia, które nawet obejrzałam. A do tych super to trzeba jeszcze odpowiednie obiektywy. Ja mam na razie taki uniwersalny. Na razie próbuje wszystkie nastawienia, pstrykam i sprawdzam co wyszło. Jak na razie jeszcze żadne zdjęcie nie wyszło mi tak jak bym chciała. Ale może w końcu się uda.
an_tre 22:00, 07 kwi 2013

Bożenko byłaś na działce? u mnie dziś dużo śniegu zniknęło, pokazało się trochę kielków i jeden kwiatuszek pączuszek przebiśniegu
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
EPODLAS 22:39, 07 kwi 2013

an_tre napisał(a)
Bożenko byłaś na działce? u mnie dziś dużo śniegu zniknęło, pokazało się trochę kielków i jeden kwiatuszek pączuszek przebiśniegu

Aniu, nie byłam na działce. Józek dzwonik do sąsiadów, jest wszystko ok, ale jeszcze jest śnieg. Jeżeli będzie jak zapowiadają synoptycy pojedziemy za tydzień. Aniu, mam nadzieję że i ja zobaczę jakieś początki wiosny u mnie w ogrodzie.
jotka 22:44, 07 kwi 2013

Bożenko, żebyś doczekała ciepłego weekendu przesyłam Ci moje dzisiejsze krokusy

barbara_kraj... 23:53, 07 kwi 2013

EPODLAS napisał(a)

Aniu, nie byłam na działce. Józek dzwonik do sąsiadów, jest wszystko ok, ale jeszcze jest śnieg. Jeżeli będzie jak zapowiadają synoptycy pojedziemy za tydzień. Aniu, mam nadzieję że i ja zobaczę jakieś początki wiosny u mnie w ogrodzie.

Może i dobrze zrobiłaś, bo pewnie zobaczyłabyś to, co ja. Wrócilam rozgoryczona, zła. Tam nie było co robić!
EPODLAS 09:55, 08 kwi 2013

Jolu, krokusy śliczne i najważniejsze że już z tego roku. U mnie dziś już wiosennie, jeszcze chłodno, ale co dziennie ma być lepiej. Jadę dzisiaj do Torunia, wracam i jadę na działkę. Mam nadzieję że śnieg i mrozy na dobrych kilka miesięcy mamy z głowy.
Basiu, jak pojedziesz na działkę w ten weekend, myślę że śniegu już nie będzie. Tobie i sobie życzę słonecznego weekendu i udanej pracy w ogrodzie.
Maria667 12:16, 08 kwi 2013

Bożenko!
Witam serdecznie!
Działkę masz piękną i zadbaną. I wcale nie wygląda, że zaglądasz do niej od czasu do czasu. Okolica rzeczywiście cudna
EPODLAS 12:40, 08 kwi 2013

Maria667 napisał(a)
Bożenko!
Witam serdecznie!
Działkę masz piękną i zadbaną. I wcale nie wygląda, że zaglądasz do niej od czasu do czasu. Okolica rzeczywiście cudna

Marysiu, moja działka nigdy nie będzie taka wychuchana jak te przy domu. Ale pokochałam ją bardzo i nie mogę się doczekać kiedy na niej będę spędzać jak najwięcej czasu.