Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

Milka 15:43, 03 kwi 2013

Bożenko, dzięki za tę angielską, krokusową łączkę, bajkowy widok!
bociek 19:08, 03 kwi 2013

Bozenko, jakie cudne krokusiki... Moze wkrotce doczekamy takich widokow w tym roku na zywo...
EPODLAS 21:24, 03 kwi 2013

Kochani fajnie, że do mnie zaglądacie. W ogrodnikach widzę chyba najbardziej bratnie dusze wśród ludzi. Dzisiaj byłam pozałatwiać różne sprawy, brnęłam w mazi śniegowej, błocie i czuję, że mam już psychiczny dołek. Znowu nie pojadę na działkę, bo i po co. Pewnie jeszcze tam śnieu masa leży, a na wsi śnieg utrzymuje się trochę dłużej. Muszę znowu coś świeżego, jakąś łądną roślinę do domu kupić, żeby jakoś przetrwać. Chucham w domu na moje posadzone roślinki i ładnie rosną. wisałam powojnik, nasionka zebrałam w jakimś ogrodzie ale jeszcze nic. Posiałam około 8 dni. Pewnie jeszcze za wcześnie, ale bardzo się ucieszę jak zobaczę pierwsze siewki. A może zrobiłam coś nie tak? Trzymajcie się kochani,
an_tre 21:47, 03 kwi 2013

Hej Bożenko nie pękaj musimy dotrwać w dobrej kondycji do prac wiosennych nie daj się dołkom

masz ode mnie trochę letnich kolorków
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
EPODLAS 22:08, 03 kwi 2013

an_tre napisał(a)
Hej Bożenko nie pękaj musimy dotrwać w dobrej kondycji do prac wiosennych nie daj się dołkom

masz ode mnie trochę letnich kolorków

Aniu, dzięki za kolorki. Piękne. Po prostu feria kolorów.
Bogdzia 23:15, 03 kwi 2013

Piękne te krokusy jak marzenie wykończonego ogrodnika (to o mnie).Chociaz w Anglii popatrzyłaś na te roślinki.Jakos tak na nas wszystkie dopusty Boże spadają ostatnio.Pozdrawiam Bozenko.
danuta_szwajcer 14:16, 05 kwi 2013

Ale piekne te kolorki)moze w koncu sie doczekamy innych kolorow niż biały) Pozdrawiam cieplutko
grazyna 20:15, 05 kwi 2013

EPODLAS napisał(a)
. W ogrodnikach widzę chyba najbardziej bratnie dusze wśród ludzi.

Prawda ?! Kontakt z roślinkami ulepsza nas
eliza3 21:22, 05 kwi 2013

Bożenko, ja też wsiałam nasionka, ale jakoś słabo wschodzą, chyba jeszcze wiosny nie czują, albo nasionka jakieś słabiutkie.
EPODLAS 22:36, 05 kwi 2013

Nareszcie jakieś optmistyczne prognozy. Następny weekend ma być już wiosennie. Oby tak było. Na razie szaro, rozpaciany śnieg, ale przynajmniej u nas już nie pada. Jak dobrze pódzie następną sobotę i niedzielę spędzę na działce. Tylko trzeba będzie się chyba wstrzymać z zasianiem np marchwi, ziemia powinna trochę obeschnąć i się nagrzać. Będziemy mieli trochę później warzywa, te które sieje się wczesną wiosną. Wszyscy ogrodnicy chyba już przebierają nogami z niecierpliwości żeby zacząć w ogrodzie pracę. Ja też