Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

majkel0326 20:31, 03 kwi 2012

Bożenko,u mnie orliki powolutku się rozsiewają.Co roku mam o jeden-dwa więcej.Ale białego też nie mam,podzieliłabym się A ten Twój ładniutki.
Gabriela 21:09, 03 kwi 2012

Z dużą przyjemnością obejrzałam zdjęcia z wyprawy do Anglii, tym bardziej że u nas tak zimno się zrobiło i wszystko w ogrodzie przystopowało. Najbardziej zawsze zazdroszczę im tych łąk narcyzowych wiosną i żałuję że u nas takie nie rosną.
Orlik śliczny, u mnie też niezbyt chętnie się rozsiewają, niestety.
EPODLAS 21:52, 03 kwi 2012

Orliki niby nie kapryśne, ale jednak nie wszędzie mają się ochotę rozmnażać.Gabrysiu, tylu żonkili na raz to jeszcze nigdy nie widziałam. Już jak wyjeżdżaliśmy z lotniska z Edenburga, to zaskoczyły mnie łany żonkili przy autostradzie. Pora jaką wybrałam na wyjazd była dobra, bo nigdy o tej porze nie byłam w Anglii. Żeby nie choroba, zobaczyłabym więcej, mieliśmy jeszcze jechać zwiedzić kilka miejsc ale nie wypaliło. Może temu orlikowi z Biedronki spodoba się u mnie i zadomowi się, a jescze może się rozmnoży.
Bogdzia 21:59, 03 kwi 2012

Byłaś w Anglii kiedy tam jest bardzo pieknie i widac to na Twoich zdjeciach.A te ich żonkile rosną nawet w lasach i to jest cudne.
EPODLAS 22:57, 03 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)
Byłaś w Anglii kiedy tam jest bardzo pieknie i widac to na Twoich zdjeciach.A te ich żonkile rosną nawet w lasach i to jest cudne.

Krokusów też było mnóstwo
Tutaj w parku na trawniku,

Zaintrygował mnie ten krzew, miał już nabrzmiałe pąki kwiatów. Niestety nie zobaczyłam rozwiniętego kwiatu i nie wiem co to za krzew.
agniecha973 23:08, 03 kwi 2012

Kuruj się Bożenko. Ze mną już lepiej. Dziś nawet trochę pospacerowałam po słonku. Ładny dzień był u mnie. Oczywiście zrobiłam obchód wszystkich kątów. Wiosnę widać. Orlika też kupiłam takiego i był jeszcze biało czerwony. Zobaczymy co z nich wyrośnie.
EPODLAS 10:19, 04 kwi 2012

agniecha973 napisał(a)
Kuruj się Bożenko. Ze mną już lepiej. Dziś nawet trochę pospacerowałam po słonku. Ładny dzień był u mnie. Oczywiście zrobiłam obchód wszystkich kątów. Wiosnę widać. Orlika też kupiłam takiego i był jeszcze biało czerwony. Zobaczymy co z nich wyrośnie.

Cieszę się Agnieszko, że ci lepiej. Ja też wychodzę na dwór, bo muszę dwa razy dziennie na zastrzyki. Dzisiaj po południu ostatni i lekarz zadecyduje co dalej, podejrzewam że jeszcze mi dopisze.
U nas też wczoraj było po południu ładnie, a dzisiaj znowu zimno. Rozmawiałam dzisiaj z synem, w Anglii, u nich też zimno, nawet śnieg padał i do tego mocny wiatr. Dbaj o siebie, żeby choroba się nie wróciła.
AgnieszkaBK 16:27, 04 kwi 2012

EPODLAS napisał(a)

Krokusów też było mnóstwo
Tutaj w parku na trawniku,

Zaintrygował mnie ten krzew, miał już nabrzmiałe pąki kwiatów. Niestety nie zobaczyłam rozwiniętego kwiatu i nie wiem co to za krzew.

Ale pięknie Bożenko Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia
Milka 16:37, 04 kwi 2012

Tez jestem zachwycona i zaciekawiona co to za drzewo czy też krzew, bo ja uwielbiam takie unikaty
Bożenko zdrowiej
EPODLAS 20:09, 04 kwi 2012

Dzięki dziewczyny, staram się jak najszybciej wrócić do zdrowia, jest lepiej, ale dostałam jeszcze 4 zastrzyki, tzn 2 po 2 dziennie. Ale już jest naprawdę lepiej. Muszę być zdrowa, w drugie święto muszę jechać do mamy do Torunia. A jedzonko też trzeba zrobić, M pomaga, ale wiadomo facet wszystkiego nie zrobi.U nas dzisiaj szaro i smutno. Na zewnątrz naprawdę trudno dopatrzyć się świątecznego nastroju. Zrobiłam sobie dekorację świąteczną w domu, żebym nie zapomniała że za parę dni Wielkanoc. Pozdrawiam wszystkich.