Wiosną jak ruszają to biednie wyglądają. Teraz widać co się tnie. Spróbuję teraz i w cień wstawię. Powinno się udać. Wiem że teraz upały więc troszkę poczekam na spadek temperatury
Ukorzenionych kilka tam rośnie. Musiałabym je wykopać i odciąć. Zrobię to jednak gdy będę wiedziała że mamy się spotkać
Najlepiej byłoby to zrobić wiosną po cięciu bo wtedy najlepiej widać ukorzenione sadzonki.
Mam tam 6 krzaków. Podlewam Magiczną Siłą co 2-3 tygodnie. One się wszystkie zrosły bo każda gałązka która dotknie ziemi, ukorzenia się sama więc ciężko dostrzec gdzie zaczyna a gdzie kończy krzak.
Pomidorki faktycznie wyglądają apetycznie. Ślinka mi cieknie jak obok nich przechodzę no ale jeszcze trochę czasu potrzebują
O proszę,6 krzaków i to rozumiem. Dużo i wrażenie duże.
I jeszcze same ci się ukorzeniają.
Super.
Magiczna siła do hortensji ?
Moje pomidorki też dojrzewają . Już kilka zjedliśmy. Umm swoje wybornie smakują i pachną
Ale jeszcze dużo zielonych...
Nigdy wcześniej tak ich nie karmiłam. Na insta to wyczaiłam i jest efekt. Muszę jeszcze dla zwykłych Anabelek inne podpory wymyślić bo mają też takie duże kwiaty jak Strong ale po deszczu bardziej leżą.
Strongi wstają ale te zwykle wyglądają gorzej