Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród 2

Anna i Ogród 2

Makao 11:42, 01 mar 2025

Juzia napisał(a)

Hahahaha!

A masz matę do akupresury?
Ja sobie zakupiłam, bo ostatnio też plecy spięte na maksa. Fajna sprawa.
No ale najlepsze to są masaże jednak....

Nie takiej maty nie mam. Mam masażer taki rozgrzewający ale jakoś nie używam. Leży.

Masaże i akupunkturę to regularnie ma moja córka bo taka konieczność i zalecenia lekarza ortopedy. No ale jak jest potrzeba to dziewczyna i nas masuje.
TAR 13:05, 01 mar 2025

Kupilam nasionka arbuzow. Sprobuje wysiac
Juzia 13:20, 01 mar 2025

Makao napisał(a)

Nie takiej maty nie mam. Mam masażer taki rozgrzewający ale jakoś nie używam. Leży.

Masaże i akupunkturę to regularnie ma moja córka bo taka konieczność i zalecenia lekarza ortopedy. No ale jak jest potrzeba to dziewczyna i nas masuje.

Eeeee... jak masz masaże to mata przy tym to nic

Ja się muszę posiłkować matą
TAR 13:44, 01 mar 2025

Ja mam rehabilitanta i po kazdych cwiczeniach mam masaz. Bajunia. Przyjezdza do domku wiec to naprawde komfort.
nicol21 14:09, 01 mar 2025

Ale już masz duże te wysiewy! super!!! no i szklarnia... miodzio!!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Makao 17:19, 01 mar 2025

TAR napisał(a)
Kupilam nasionka arbuzow. Sprobuje wysiac

A jakie kupiłaś?
Ja mam Janosika, Rosario i Sugar Baby. Owoce średnie i małe.

Masażystka nasza też przyjeżdża do domu. Wygoda bardzo.
Makao 17:21, 01 mar 2025

nicol21 napisał(a)
Ale już masz duże te wysiewy! super!!! no i szklarnia... miodzio!!!

I tak wolno mi wszystko rośnie w porównaniu z tym co Kasia in pokazuje ale mi to pasi bo u mnie chłodniej niż u niej więc i później do gruntu wszystko będę wsadzać.
Makao 17:27, 01 mar 2025

Dziś pikowałam cebulę Globo i Augustę. Jeszcze szalotki mi zostały do pikowania ale wielodoniczki mi się skończyły

Takie malusie cebulki już mam

Chyba za dużo tego mi wyszło.
Mamie oddam nadmiar.

Wyniosłam do szklarni. Cebulę hartowałam od tygodnia więc nie powinno jej się tam nic stać a spowolni trochę wzrost.
Kordina 18:02, 01 mar 2025

Ania, Ty to już Ogrodnica pełną gębą jesteś tyle dobra, ja jeszcze nie pikuję, chwilkę poczekam
TAR 19:31, 01 mar 2025

Makao napisał(a)

A jakie kupiłaś?
Ja mam Janosika, Rosario i Sugar Baby. Owoce średnie i małe.

Masażystka nasza też przyjeżdża do domu. Wygoda bardzo.

Byly tylko rosario i kawon mix. Chciałabym kupic oddyssey