Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

Monia81 20:42, 10 mar 2024

Tarcia, rdzawe ozdoby superaśne czytam u Sylwii, że szafirki chcesz a chcesz jeszcze jakieś bylinki? w tym tygodniu nie dam rady wykopać, ale w przyszłym już bym mogła wysłać
Magleska 20:48, 10 mar 2024

Ania będę pamiętać

a najlepiej ,to jakbyś mnie odwiedziła
TAR 20:53, 10 mar 2024

Magleska napisał(a)
Ania będę pamiętać

a najlepiej ,to jakbyś mnie odwiedziła

Madziu tylko co z diabłami bialymi? Nie mamy z kim ich zostawic, Kastorek juz taki stary i chory musi leki dostawac a ja nie mam smialosci nikogo tym obarczac. Ale kiedys zrobie sobie wycieczke i moze z dziewczynami bym przyjechala. A mezula zostawie z psiami
Magleska 20:59, 10 mar 2024

O i to jest dobry plan wtedy nakopiesz sobie tej runianki ile będziesz chciała -część poprzesadzałam w bardziej cieniste kawałki ,więc nie jest tak ,że jej się pozbyłam całkiem

z pieskami ,to faktycznie problem ,bo moja psica niezbyt tolerancyjna dla małych piesków niestety
TAR 21:01, 10 mar 2024

Monia81 napisał(a)
Tarcia, rdzawe ozdoby superaśne czytam u Sylwii, że szafirki chcesz a chcesz jeszcze jakieś bylinki? w tym tygodniu nie dam rady wykopać, ale w przyszłym już bym mogła wysłać

Moniu serdeczne dzieki za chec podzielenia sie skarbami. Nie spieszy sie, u nas jeszcze zimno. Szafirki jak najbardziej. Bylinki jakie dasz biore w ciemno. Za przesylke place wiec sie na priwku zgrajmy jak juz bedziesz kopac
TAR 21:08, 10 mar 2024

Magleska napisał(a)
O i to jest dobry plan wtedy nakopiesz sobie tej runianki ile będziesz chciała -część poprzesadzałam w bardziej cieniste kawałki ,więc nie jest tak ,że jej się pozbyłam całkiem

z pieskami ,to faktycznie problem ,bo moja psica niezbyt tolerancyjna dla małych piesków niestety

Wiesz, ja to licze ze w koncu od siebie bede juz mogla kopac Mam takie miejscowki, ze runianki daja swietnie rade gdzie wszystko inne pada. Kupilma dlatego tez fiolki, one lubia mokro i cieniscie. Za ogrodzeniem mam pole dzikich konwalii, chce troche ukopac nim żmije sie obudza. Potem juz tam nie chodze w chaszcze, za bardzo sie cykam.
nyna76 21:16, 10 mar 2024

Wszystko pięknie Ci się rozrasta. Ręka dobra do sadzenia , doświadczenie to i efekty są.

Właśnie zgapiłam i zamówiłam poidełko z cortenu. Czy ta podstawką jest luźna, tzn czy można ją zastąpić inną misą?

TAR 21:21, 10 mar 2024

nyna76 napisał(a)
Wszystko pięknie Ci się rozrasta. Ręka dobra do sadzenia , doświadczenie to i efekty są.

Właśnie zgapiłam i zamówiłam poidełko z cortenu. Czy ta podstawką jest luźna, tzn czy można ją zastąpić inną misą?

Miseczka ceramiczna jest luzna, pod nia jest plaska tacka podstawa wkręcana na pręcik podstawny. Dobry pomysl z miska ale jak dla mnie troche sie za bardzo buja, ten pręt jest nieco za wiotki.
Chce poprosic znajomego by mi podspawal jeszcze jeden pręt dla rownowagi
nyna76 21:59, 10 mar 2024

Ok,.to sprawdzę wytrzymałość i jakby co też upoluję jakiegoś spawacza
TAR 12:44, 11 mar 2024

dzis widzialam znowu pelzacza ale cos nie moge drania utrafic, utrafilam za to panie gilowe z sikorkami i dzieciolem. A pan gil z gory pilnowal towarzystwa

[

Pogoda do bani, znowu leje. I wszystko co zdazylo juz jako tako podeschnąć znowu bedzie zalane. Zalamka.