Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

TAR 20:25, 15 cze 2025

Polon napisał(a)

Ciągle mnie zaskakuje różnica w czasie kwitnienia, w mojej okolicy kwitnienie krzewuszek to już dawno zapomniana historia

U nas zawsze pozniej wszystko. W sumie to cieszy, ze jeszcze wiosna.
TAR 20:26, 15 cze 2025

sylwia_slomczewska napisał(a)
Sycę oczy Twoimi fotkami. Fajny podcień. Można siedzieć nawet w deszczu

W deszczu, sniegu w wietrze i w upale. Tam fajny chlodek.
mirkaka 09:47, 16 cze 2025

Bajka, nie mogę się nadziwić jak można robić takie cudne zdjęcia
U mnie rodki i azalie skończyły, teraz smętny obraz, trzeba przeczekać i omijać wzrokiem
Już w tym roku raczej nie będę wyłamywać kwiatostanów.

Margo2 11:36, 16 cze 2025

Właśnie w sobotę rozmawiałam z koleżanką na temat wyłamywania kwiatostanów z rodków.
Przecież w naturze nikt ich nie wyłamuje.
Chociaż ja w tym roku wyłamałam.
Tarciu to już niedługo
Ulina 12:53, 16 cze 2025

TAR napisał(a)
Mialam pokazac podcien, podloga juz jest, meble tez wstepnie ustawione, brakuje ubranych scian i dodatkow, ten obrusik na stoliku nie moja bajka ale szklo na stoliku mnie denerwuje jak stuka sie szklanka. Musze zamowic blacik drewniany. Ale korzystac juz mozna, reszta musi nabrac mocy urzedowych

Fantastyczne miejsce do relaksu z widokiem na rabaty

Masz zdjęcie Satomii z dalszej perspektywy?
Kordina 16:16, 16 cze 2025

TAR napisał(a)

Moze tez byc Paris, bo obie na pewno mialam. Tych krwistych to kilka bralam. Tylko jak sadze nie pamietam jaka poszla. Ale czy to wazne
Problemem jest naklejka z odmiana na doniczce a nie etykietka w roslince.

Ważne dla tych co pytają i chcą mieć ale też dla właściciela, jeśli chciałby powtórzyć
Ja mam papierowy plan i tam zapisuję sobie nazwy więc większość znam, choć czasami gdzieś ucieknie
TAR 17:57, 16 cze 2025

mirkaka napisał(a)
Bajka, nie mogę się nadziwić jak można robić takie cudne zdjęcia
U mnie rodki i azalie skończyły, teraz smętny obraz, trzeba przeczekać i omijać wzrokiem
Już w tym roku raczej nie będę wyłamywać kwiatostanów.

Wstyd sie przyznac, ja nigdy nie wylamywalam Zdjecia w sumie robia sie same akurat co wejdzie w oko
TAR 18:02, 16 cze 2025

Kordina napisał(a)

Ważne dla tych co pytają i chcą mieć ale też dla właściciela, jeśli chciałby powtórzyć
Ja mam papierowy plan i tam zapisuję sobie nazwy więc większość znam, choć czasami gdzieś ucieknie

Problemem jest to ze nazwy sa naklejone na doniczkach a jak sadze to zazwyczaj doniczke rzucam gdzie popadnie, potem zbieram i juz mam ogolny misz masz, nie sadze tez wg. jakichs planow. Nie umiem po prostu. Jak mam w donicze paseczek z nazwa to mi po prostu jest latwiej, jak sa naklejki, mam w nosie. Nie dam sie zwariowac.
Wszystkie zakupione rosliny mam zapisane, zawsze moge dopasowac potem do nazwy. Ale podziwiam ludzi, ktorzy robia to wg. planu, ja nie umiem.
TAR 18:11, 16 cze 2025

Ulina napisał(a)

Fantastyczne miejsce do relaksu z widokiem na rabaty

Masz zdjęcie Satomii z dalszej perspektywy?

Nie mam, ta rabata z Satomi idzie do calkowitej przerobki, w tej chwili jest to zbieranina wszystkiego co potrzebuje wody a nie mam gdzie indziej miejsca. Zaczelam ja przerabiac poznym latem w zeszłym roku. Nie zagralo mi, moze wena teraz przyjdzie, moze dziewczyny cos podpowiedza. Ogolnie to rabata wstydu i jej nie pokazuje
Niestety mam uraz po jednej forumce z forum budowlanego. Skutecznie mnie zniechecila do pokazywania miejsc niezbyt udanych.
TAR 18:12, 16 cze 2025

Margo2 napisał(a)
Właśnie w sobotę rozmawiałam z koleżanką na temat wyłamywania kwiatostanów z rodków.
Przecież w naturze nikt ich nie wyłamuje.
Chociaż ja w tym roku wyłamałam.
Tarciu to już niedługo

Nooo, ale wezcie nie guzdrajcie sie tak i przyjedzcie wczesniej