Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

TAR 10:53, 01 lip 2025

tulucy napisał(a)

Aaa, co to za cudo?

Zmora ogrodników. Szczawik. Ale ten odmianowy. Szczwik Deppei, przesliczny.
tulucy 10:57, 01 lip 2025

Osz w mordkę. W szkółkach omijam szerokim łukiem. Nie wiem, czy się przemogę nawet dla tych kwiatuszków.

Aaa, BTW, jakby się okazało, że iryski mają jednak inny kolor, to wiosną pozaznaczam na rabacie odpowiednie.
TAR 11:00, 01 lip 2025

tulucy napisał(a)
Osz w mordkę. W szkółkach omijam szerokim łukiem. Nie wiem, czy się przemogę nawet dla tych kwiatuszków.

Aaa, BTW, jakby się okazało, że iryski mają jednak inny kolor, to wiosną pozaznaczam na rabacie odpowiednie.

Mam je 3 rok i jakos nie przyrosły spektakularnie, nie sa inwazyjne, liscie nie sa tez takie drobne jak w tym czerwonym szczawiku. Chetnie bym dokupila jeszcze sadzonek. Za iryski bardzo Ci kochana dziekuje. Pisz co chcesz ode mnie. Ale odbior osobisty oczywista
Makao 11:10, 01 lip 2025

April napisał(a)
Chciałam wstawić parę fot ze swojego ogrodu. Ale jak zobaczyłam twoje zdjęcia to mi przeszło.

Haha, no nie mów że masz kompleksy . Twój ogród Jola to jedna z moich inspiracji na rabaty cieniste. Dawaj foty

Na insta też mam kilka świetnych ogrodów bo tam to tego jest ogrom i każdy inny.
tulucy 11:29, 01 lip 2025

Nawet bez odbioru postaram się bardzo i przyjadę. Zabiorę może dziecko nad morze na jakie dwa dni przy okazji.
TAR 11:57, 01 lip 2025

Te białe ladne kwiatuszki dzikie to przymiotno białe. Czytam, ze to gatunek inwazyjny. Szkoda. Bo ładnie to wyglada w roslinach.
Polon 14:26, 01 lip 2025

April napisał(a)
Chciałam wstawić parę fot ze swojego ogrodu. Ale jak zobaczyłam twoje zdjęcia to mi przeszło.

Skąd ja to znam
Ale dobrze, że pokazujesz swój piękny ogród, to przyjemność w oglądaniu, dużo inspiracji i wiedzy o istnieniu różnych roślin