Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

Margo2 10:27, 29 wrz 2025

Widzę, że sezon, mimo, że taki deszczowy, jednak był udany. Tyle zrobiłaś.
Czyli palenisko w tym tygodniu?
Potwierdzam. Podcień jest cudowny. Rewelacyjnie się tam siedzi
Ewa777 10:48, 29 wrz 2025

Mój Blue Boy już przekwitł. Muszę rok poczekać na kolejne kwiatki
Za to pięknie kwitną floksy zamówione przez internet. W prawdzie miały być filetowe, a są ciemno różowe, ale podobają mi się bardzo. Fajnie by było, żeby się zagęściły.
sylwia_slomc... 11:29, 29 wrz 2025

TAR napisał(a)
Wczoraj skonczylam kopciuszkowanie 60% moich cebulek. Doskonale rozumiem Judith z jej żołedziami. Cebulki szafirkow i przebisniegow to taka drobica i wybieranie ich z ziemi to mordega.
Z tego wszystkiego zapomnialam posadzic 2 zaległych hortensji. Poza tym mam prawie ogarniete. Tylko musze jeszcze znalezc miejsce dla klona Burgera. Dostał zima w palnik ale szpitalik mu pomogl. Na jego mijscu juz co innego siedzi i teraz znowu szukanie miejscowki. Tak wiec w tym sezonie uporalam sie z posadzeniem wszystkiego. Moze nawet zdaze zrobic porzadki

Super, że się udało. Ja mam jeszcze jednego klona do przycięcia, dwa jesionolistne do wycięcia, cebulki do sadzenia i warzywnik do wybrania, a potem kopanie dalii. Czasu za mało, dzień za krótki, do tego sprawy remontowe. Idę do Ciebie dalej na fotkiPrzynajmniej piękne widoki, nie to co u mnie teraz.
sylwia_slomc... 11:30, 29 wrz 2025

To jest niesamowite w jakim tempie u Ciebie ogród nabiera dojrzałości.....