Gruszka_na_w...
15:24, 06 sty 2024

Za długo żyję.
W dodatku pełnię życia zaczęłam jeszcze przed erą ebooków. Papierowych książek zebrało się tyle, że żadne półeczki na książki w grę nie wchodziły. Regały z książkami zajmują całą 4 m ścianę od podłogi do sufitu. Skończą pewnie jako makulatura.
Od roku przerzuciłam się na ebooki. Brak miejsca na nowe pozycje zmotywował mnie do tego najbardziej.
Twoja półeczka idealnie wpisuje się w klimat mieszkania. Projektant/ka i Dział Techniczny spisali się na medal.

Twoja półeczka idealnie wpisuje się w klimat mieszkania. Projektant/ka i Dział Techniczny spisali się na medal.

Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz