Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielony Chram

Zielony Chram

Darecka 08:05, 25 gru 2024

Bożenko, Eliso, Sylwio- tak to jest, jak się dostaje wieczornego "małpiego rozumu" Już podaję chusteczkę, coby monitor taki zroszony nie stał przez całe święta

Nicol ja też nie znam żadnego pomidorka z zaprezentowanej listy, ale warto eksperymentować, żeby nie było nudy. Na świecie jest podobno ponad 7000 odmian, nie sposób poznać choćby i połowy z tego- pewnie to też sprawia, że uprawa pomidorów jest tak ekscytująca. Trzymam kciuki, żeby się udało z tym tunelem, bo to na prawdę jest "game changer". Mi się jakoś w gruncie nie udawała uprawa, poza tym nie miałam gdzie trzymać rozsad, a teraz jest bajka

Dziękuję za życzenia! Niechaj Nowy Rok przyniesie Wam tyle radości, ile kilogramów/sztuk warzyw/kwiatów i innych roślin zebrali i posadzili wszyscy obecni na tym forum .
nicol21 21:21, 26 gru 2024

oj tak, ten tunel to powazny game changer! bedzie ciekawy rok!!! ja chyba mialam z 40 odmian ale jeśli jest ich 7 tys to się nie dziwię że nie wpadłam na te same co Ty. choć wiadomo, żę w obiegu dość szeroko dostępnym jest sporo mniej.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
anpi 21:50, 26 gru 2024

Jesteście niemożliwe... też mam właśnie opluty monitor!
Darecka 11:44, 29 gru 2024

Kurczaki, jak tak dalej pójdzie to zbankrutuję podając chusteczki do wycierania monitorów
Rumianka 13:40, 29 gru 2024

Zaopatrzymy się w błotniki i chusteczki nie będą potrzebne...spokój żaby...
sylwia_slomc... 15:29, 29 gru 2024

Proponuję zamontować wycieraczki samochodowe, uwiązane do stopy żeby rąk od monitora celem przetarcia ekranu nie angażować
Kordina 15:48, 29 gru 2024

Ale za to jakie pozytywne emocje stoją za tymi spluwkami
Darecka 17:54, 29 gru 2024

Jak nic trzeba takie ustrojstwo opatentować, bo w Waszym towarzystwie okazje do nawilżania monitora zdarzają się dość często . Zatem pomóżcie proszę wymyślić dobrą nazwę, najlepiej po łacinie, żeby mądrze brzmiało (a już po Kaszubsku to byłaby petarda-Elisa pomóż! ), albo coś w stylu: Perpetum Spluwile lub może Antyspluwator? Potem walniemy na tym ogrodowiskowego trade marka, sprzedamy w ilościach hurtowych i będzie na roślinne chciejstwa- normalnie jestem rekin biznesu hahaha
Kordina 19:26, 29 gru 2024

Darecka napisał(a)
Jak nic trzeba takie ustrojstwo opatentować, bo w Waszym towarzystwie okazje do nawilżania monitora zdarzają się dość często . Zatem pomóżcie proszę wymyślić dobrą nazwę, najlepiej po łacinie, żeby mądrze brzmiało (a już po Kaszubsku to byłaby petarda-Elisa pomóż! ), albo coś w stylu: Perpetum Spluwile lub może Antyspluwator? Potem walniemy na tym ogrodowiskowego trade marka, sprzedamy w ilościach hurtowych i będzie na roślinne chciejstwa- normalnie jestem rekin biznesu hahaha

To ja będę prezesem bo ciągle mi się nie udaje
Rumianka 12:39, 30 gru 2024

Po kaszubsku - wycieraczka - słomiok

Już teraz zacznę bić pokłony przed prezesem... może jakieś względy w przyszłości będą potrzebne? A co