Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielony Chram

Zielony Chram

Kordina 18:55, 02 lut 2025

Darecka napisał(a)
Śpieszmy się kochać zimę, bo to towar deficytowy, tutaj puchowa kołderka z 3-12 stycznia:...

A jaka ciekawa struktura się utworzyła, jak układ nerwowy, chyba kamień miał wyższą temperaturę niż spoiny?
Młody kotek dostał jakieś imię, czy będzie konkurs na imię? Z nagrodami oczywiście
nicol21 23:23, 02 lut 2025

Coś mi się wydaje, że rabaty to powinnaś poszerzyć!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Darecka 16:39, 03 lut 2025

AgaBoso napisał(a)
Ładnie wygląda Wasz ogród popruszony śniegiem. Kancikowanie możnaby powiedzieć niby nic, ale efekt widoczny i ogród od razu jakby uporządkowany, niczym czysty blat w kuchni.
Dzięki Aga!

sylwia_slomczewska napisał(a)
Z miechunki kradzionej z restauracji nic mi nie powschodziło
To mam nadzieję, że z moich nasion się uda

Wiesz, ze tulipanowe korzenie będą w gruncie poza koszykami? Weź na to poprawkę przy wykopywaniu i przenosinach, żeby nie poucinać szpadlem korzonków(
Mam to już obcykane, nie raz tak robiłam i się udawało za każdym razem

Na te dzwoneczki nadal mam ochotę
To w takim razie bliżej wiosny coś tam dla Ciebie ukopię i dodam do paczki :
Darecka 16:41, 03 lut 2025

Kordina napisał(a)
Młody kotek dostał jakieś imię, czy będzie konkurs na imię? Z nagrodami oczywiście
Kitełki jeszcze bez tabliczki znamionowej (urodziły się 2, ale nawet nie znam płci, bo to dzikuski straszne), także jestem otwarta na propozycje względem imion
Darecka 16:43, 03 lut 2025

nicol21 napisał(a)
Coś mi się wydaje, że rabaty to powinnaś poszerzyć!
Jeśli tylko pozwoli mi na to inwencja i siły przerobowe, to cosik tam na pewno w tym roku poszerzę
Patrycja_KG_Lu 18:00, 03 lut 2025

Wybrałaś już odmiany pomidorów jakie będziesz siała w tym roku? Ile krzaków?

Co do imion kocich to osobiście lubię te jedzeniowe jak np. Budyń („Mamo, Budyń skacze po firance!”), Kefir lub nazwy stolic/miast (jak w serialu Dom z papieru): Rio, Oslo, Tokio albo takie typowo kocie jak np. Pusia, Mruczek, Pazurek.

U nas każdy pluszak w dziecięcym pokoju ma imię. Mamy psa Budynia, kota Kefirka, pingwinka Kluska, lalkę Pafi, słonia Leszka itp.
Marcin89 18:23, 03 lut 2025

Darecka napisał(a)
Kitełki jeszcze bez tabliczki znamionowej (urodziły się 2, ale nawet nie znam płci, bo to dzikuski straszne), także jestem otwarta na propozycje względem imion
To ja proponuję dla kotek Cynia i Dalia, a dla kocurów Nagietek i Bratek.

Ciekawe jaki by zestaw wyszedł, gdy płeć kociaków będzie znana
Patrycja_KG_Lu 18:28, 03 lut 2025

Marcin89 napisał(a)
To ja proponuję dla kotek Cynia i Dalia, a dla kocurów Nagietek i Bratek.

Ciekawe jaki by zestaw wyszedł, gdy płeć kociaków będzie znana

Miałam kiedyś w pracy kobietkę, która córkom dała kwiatowe imiona, a było ich trzy: Róża, Lilka, Kalina.
Kordina 19:15, 03 lut 2025

Ja mam i/lub miałam koty o imieniu: Mała, Nuta, Pręga (bo prążki miała), Ocelot (ciapki jak dziki kot) Bąbelek, Frania, Gluś
Zrób im zdjęcie i zobaczymy jakie mają charakterystyczne cechy. Podoba mi się zestaw Marcina i Patrycji Budyń skaczący po firance
Marcin89 20:06, 03 lut 2025

Kordina napisał(a)
Ja mam i/lub miałam koty o imieniu: Mała, Nuta, Pręga (bo prążki miała), Ocelot (ciapki jak dziki kot) Bąbelek, Frania, Gluś
Zrób im zdjęcie i zobaczymy jakie mają charakterystyczne cechy. Podoba mi się zestaw Marcina i Patrycji Budyń skaczący po firance
Mnie ten Budyń na firance rozwalił