Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Patrycja_KG_Lu 13:24, 02 cze 2025

Właśnie tak najlepiej - umowy/maile/pisemne uzgodnienia. U mnie to już nie pierwszy raz z takim wycofaniem się, ale w dwóch innych przypadkach były umowy przedwstępne i przynajmniej zadatki otrzymałam. Zawsze to jakaś rekompensata za stracone nerwy i czas. Jeden od razu przelewem za zerwanie umowy, a drugi po małych bataliach, ale też finalnie zapłacony.
Kontonaogrod 13:27, 02 cze 2025

Chociaż tyle. Jak najszybciej papierologia i albo w jedną albo w drugą stronę. Klienci niezdecydowani jedynie zabierają czas. I niewiele z tego wynika, zwykle.

Już byłam w tylu sytuacjach dziwnych bardziej i mniej że niewiele mnie zdziwi. I teraz M mi mówi że chyba się nauczyłam sprzedawać buahahaha a na pewno lepiej mi szło niż z małym domkiem. Rach ciach i następny proszę

Szkoda że nic więcej już nie mam do sprzedania buahahahaha
Juzia 13:33, 02 cze 2025

Kontonaogrod napisał(a)
Chociaż tyle. Jak najszybciej papierologia i albo w jedną albo w drugą stronę. Klienci niezdecydowani jedynie zabierają czas. I niewiele z tego wynika, zwykle.

Już byłam w tylu sytuacjach dziwnych bardziej i mniej że niewiele mnie zdziwi. I teraz M mi mówi że chyba się nauczyłam sprzedawać buahahaha a na pewno lepiej mi szło niż z małym domkiem. Rach ciach i następny proszę

Szkoda że nic więcej już nie mam do sprzedania buahahahaha

Sprzedaj mój

Hahahaha!
Kontonaogrod 14:03, 02 cze 2025

haha
trochę daleko mieszkasz Józia i cieszę się że nie musze niczego sprzedawać - męczy mnie czekanie na ludzi i ich decyzyjność lub jej brak.

Jak ja chcę coś kupić to to wiem przed oglądaniem i już dawno sprawdziłam wszystko na dziesiątą stronę zanim z kimkolwiek się umówię i gdziekolwiek pojadę szukam teraz domku letniskowego na działce budowlanej w Borach Tucholskich Może któryś z nich jeszcze w październiku będzie aktualny
Kontonaogrod 14:07, 02 cze 2025

Winogrona w igloo

Irysy syberyjskie

Kontonaogrod 14:08, 02 cze 2025

Piwonie do wykopania jeszcze

Kontonaogrod 14:09, 02 cze 2025

Kiwi kwitnie

Kasya 14:12, 02 cze 2025

Ale jak to winogrona ?
U mnie kwitna dopiero..,,
Kontonaogrod 14:26, 02 cze 2025

Te na zewnątrz dopiero się zawiązały. Te w igloo są dobry miesiąc wcześniej - ciepło czyni cuda
Juzia 16:17, 02 cze 2025

Kontonaogrod napisał(a)
haha
trochę daleko mieszkasz Józia i cieszę się że nie musze niczego sprzedawać - męczy mnie czekanie na ludzi i ich decyzyjność lub jej brak.

Jak ja chcę coś kupić to to wiem przed oglądaniem i już dawno sprawdziłam wszystko na dziesiątą stronę zanim z kimkolwiek się umówię i gdziekolwiek pojadę szukam teraz domku letniskowego na działce budowlanej w Borach Tucholskich Może któryś z nich jeszcze w październiku będzie aktualny

U mnie też zawsze krótka piłka Nie lubię zawracać ludziom gitary... no ale człowieki są różne i najczęściej trafiają się jakieś marudy Trzeba nauczyć się cierpliwości

Powodzenia z domkiem! Masz chyba dobry czas, to może i tu się coś szybko trafi