ten rok był bardzo ciężki, mocno zniechęcajacy. Ja właściwie nie miałam swoich zbiorów warzywnych- cukinie, marchew, późniejsza sałata, selery,nawet fasolka- nic z nich nie było.
Tragiczny był ten rok. Pąków kwiatowych na rh w większości nie ma, na niektórych tylko i na jednym, którego męczę w doniczce. Płakać się chce jak się zrobi bilans.
tak, masz rację.Ale sporo wyrosło i wypiękniało- widać to na zdjęciach zdecydowanie. Oby od wiosny było lepiej. U nas teraz dolewa deszczem. Właściwie cały tydzień coś pada, u Was też?
Czy jest na forum ktoś otrzaskany w prawach konsumenta? Pociekł nam po raz kolejny baniak na ciepłą wodę z centralnego i kolektorów. Nie chcę już aby firma wymieniła mi go na nowy, bo i tak pewnie znów pocieknie. Jak mogę odzyskać włożone pieniądze bez dodatkowych atrakcji typu dochodzenie swego w sądzie? Proszę może na pw. A może wiecie, kto z naszego forum ma taką wiedzę to napiszę do tej osoby na pw, bo tu pewnie mało osób zagląda.
Wiesz, ten rok jest wyjątkowy, wszystko jest niższe i skromniejsze. Nie pamiętam jak było w ub. latach. Było kiedyś takie zdjęcie jeżówek na tle domu z obiedkami, to była ich realna wysokość do obiedek. Ale to było dawno, możliwe, że właśnie w 2013.