Magnolio, nie złość się na mnie, ale nie za bardzo rozumiem z tym placykiem. Narysowałam tak bez proporcji. Powiedz proszę czy robić takiego zawijaska z żywopłotu i w tym ten placyk? Nie rozumiem też nadal jak z tą geometrią ma być (mat-fiz kiedyś kończyłam, hi hi)
ładnie narysowałaś. Jesli tak się da, to pewnie, rób tak.
To że nie rozumiesz to dlatego że ja słabo tłumaczę. Narysowałaś to o co mi chodziło- żeby placyk był przyklejony do szpaleru mocno, szeroko, nie tylko 1 punkcikiem. Nie przejmuj się , nawet jak nie rozumiesz tego zawiłego tłumaczenia, i tak tak robisz .
ładnie narysowałaś. Jesli tak się da, to pewnie, rób tak.
To że nie rozumiesz to dlatego że ja słabo tłumaczę. Narysowałaś to o co mi chodziło- żeby placyk był przyklejony do szpaleru mocno, szeroko, nie tylko 1 punkcikiem. Nie przejmuj się , nawet jak nie rozumiesz tego zawiłego tłumaczenia, i tak tak robisz .
Ale ty mnie dowartościowujesz, już mam humor na cały dzień.
Ja tylko się zastanawiam jeszcze jak taki placek piachu będzie wyglądał, co najmniej dziwnie. Ale i tak lepiej od wygnitej trawy.
To chyba zrobię większą reklamację do Pana Konieczko. Wydaje mi się, że moje jaśminowce to też nie takie. Miały być Belle Etoile, a są chyba zwykłe tylko pełne. Tak wygląda kwiatek
no nie sa to Belle Etoile- u nich kropka w środku jest wyraźna i maja spory kwiatek.
Kurcze, ale wtopa, powinni się wstydzić. Belle E. będzie dość niewysoki, a ten- nie wiadomo ile będzie miał- może nawet 2.5 metra