Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

butterfly 21:17, 18 wrz 2013

Właśnie przeczytałam wasze teksty M.
Uchachał się, a ze jest wielkim koneserem biustów to popiera nozyce, taczki i takie tam w damskich łapkach
agniecha973 21:24, 18 wrz 2013

He he, to mam dobre rokowania na ładny biust. Muszę eMowi zameldować. Oj dziewczyny, z Wami to mi się zawsze humor poprawia. (Z chlopakami z ogrodowiska też, dodam bo mi się zaraz od Kondzia oberwie )

Stipy, ech... marzenie. U nas ostatnio szukalam i nigdzie nie ma. Chciałam kupić, żeby sama się wysiała. Ale znalazłam po 1 zł różne różności - dzwonki dalmatyńskie, zawciągi przekwinięte, imperatę (chyba) ale tą zwykłą zieloną, przekwitnięte macierzanki (czy te sprzedawane jako zioła to też ładnie kwitną???) i trawki Amazon Mist, te same co w tamtym roku. Tych ostatnich nie kupilam, ale się zastanawiam, bo ładne są. Do czego by je dorzucić?

A Magnolia i tak jest mądra, nawet jak czasem jakieś głupstwo popełni.
agniecha973 21:25, 18 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)

Piękną rabate z nimi miała Marta ,,Finka"

Tak, widziałam na własne oczy
agniecha973 21:26, 18 wrz 2013

butterfly napisał(a)
Właśnie przeczytałam wasze teksty M.
Uchachał się, a ze jest wielkim koneserem biustów to popiera nozyce, taczki i takie tam w damskich łapkach

To ile on tych biustów obsługuje???!!!
agniecha973 21:27, 18 wrz 2013

malkul napisał(a)
mój synek mówi:"niespodzianek sie nie zdradza" tym bardziej że nie wiadomo jak wyjdzie

A to ma być niespodzianka... No to czekam niecierpliwie.
malkul 21:30, 18 wrz 2013

Ok zrozumiwałm ciąć, czekac wierzyć i obserowwoać, o biust dbać
magnolia 21:32, 18 wrz 2013

agniecha973 napisał(a)
He he, to mam dobre rokowania na ładny biust. Muszę eMowi zameldować. Oj dziewczyny, z Wami to mi się zawsze humor poprawia. (Z chlopakami z ogrodowiska też, dodam bo mi się zaraz od Kondzia oberwie )

Stipy, ech... marzenie. U nas ostatnio szukalam i nigdzie nie ma. Chciałam kupić, żeby sama się wysiała. Ale znalazłam po 1 zł różne różności - dzwonki dalmatyńskie, zawciągi przekwinięte, imperatę (chyba) ale tą zwykłą zieloną, przekwitnięte macierzanki (czy te sprzedawane jako zioła to też ładnie kwitną???) i trawki Amazon Mist, te same co w tamtym roku. Tych ostatnich nie kupilam, ale się zastanawiam, bo ładne są. Do czego by je dorzucić?

A Magnolia i tak jest mądra, nawet jak czasem jakieś głupstwo popełni.

Pakuję paczkę dla Ciebie ( i dla Ciebie Gosiu też), tylko jakoś spakować nie mogę. Wpakuję Ci stipkę z kłoskami.
Macierzanki nie wszystkie tak kwitną- np ta jasna, cytrynowa słabo i taka ciemna, dość wysoka też . najlepiej te małe.
malkul 21:34, 18 wrz 2013

Paka Yupiiiiiiii
agniecha973 21:40, 18 wrz 2013

Magnolio, zamelduję Ci jak sie mają Twoje różności:
1. zawilce bujają, dobrze im w tym miejscu, tylko dwa kwitł, ale żaden nie odpadł, zrobię zdj. zobaczysz jak podrosły, choć widziałam, że mogą być mega wielkie,
2. marcinki lada moment zakwitna, tylko nie umiem ich wkomponować, do \czego je przytulić?
3. molinie w większości mnie przerosły i powoli przybierają w obwodzie, będzie z nich pociecha
4. seslerie tak podzieliłam, że mam tylko 4, a miało być z 30, no tu mi się noga powinęła Ale z tych co mam w przyszłym sezonie porozsadzam
5. przywrotniki żyją, ale mocno się nie rozrosły, a kwitły już, myślę, że bujną wiosną
Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie bardzo dziękuję
agniecha973 21:41, 18 wrz 2013

Jaka paka???? Aż tyle szczęścia????